Tuesday, October 18, 2011

پرتاب گلی به سمت احمدی نژاد که جنجال آفرید

هفته نامه تازه انتشار یافته آسمان در گزارشی که مربوط به سفرهای استانی رئیس جمهور می شود،دو تصویر منتشر کرده که در تصویر اول،رئیس جمهور گل باران شده و انبوهی از گل برگ روی سر و روی ایشان ریخته شده است اما درتصویر دوم،گلی به سمت آقای احمدی نژاد پرتاب شده که تفسیر رسانه ها از آن متفاوت است



..به گزارش«تجارت نیوز» برخی رسانه ها شئ پرتابی را کاهو و کلم عنوان کرده اند درحالی که یافته ها حاکی از آن است که شئ پرتابی در دسته گل های زینتی قرار دارد که معمولا از آن در تزئین فضای شهری استفاده می شود.
نام اصلی این گل همیشه سبز، کلم زینتی (نام علمی Brassica oleraceae) است که  توسط یک فرد بد سلیقه و احتمالا با نیت خیر به سمت آقای احمدی نژاد پرتاب شده است.

مبارزه پلیس با ماهواره چقدر هزینه و چه اندازه فایده داشته است؟

پلیس می گوید تنها 16 درصد از خانواده هایی که ماهواره شان ضبط شده، دیگر دیشهای خود را نصب نکرده اند یعنی 84 درصد دوباره ماهواره می بینند

امید سلیمی بنی: سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس، با استناد به گزارشی از فرمانده کل پلیس، اعلام کرده 16 درصد از خانواده هایی که مشتری ماهواره بودند، دیگر این برنامه ها را تماشا نمی کنند چون پلیس، کاسه و کوزه ماهواره را در خانه آنها به هم ریخته است.
به گفته کاظم جلالی، هفته جاری، احمدی مقدم فرمانده نیروی انتظامی ایران نشستی را با اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی داشت تا درباره نتایج طرح جمع آوری ماهواره پاسخ دهد و گفته که 16 درصد کسانی که دیش ماهواره شان به دست پلیس افتاده، دوباره این ادوات را نصب نکرده اند.
اکنون سئوال اینجاست تعداد خانواده هایی که با برخورد پلیس، ماهواره هایشان را از دست داده اند، چند نفرند و چرا 84 درصد از آنان، مجددا، دم و دستگاه دیدار از برنامه های غیرمجاز را علم کرده اند؟
این سئوالات در حالی شکل می گیرد که آمار منتشر شده در باب تعداد بینندگان ماهواره در ایران، نجومی است. ماه گذشته، روزنامه شرق به نقل از مرکز افکار سنجی سازمان صدا و سیما، گزارشی را منتشر کرد که در آن نوشته شده بود 64 درصد از خانواده های ایرانی دارای ماهواره هستند. یعنی بیش از 45 میلیون نفر در کشور، به پای برنامه هایی می نشینند که قانون، آنها را دریافت و دیدنشان منع کرده است.
آمار کشفیات در شهرستانهای مختلف نیز نشان می دهد نسبت دستگاه های کشف شده به جمعیت برخی از شهرها، با این درصد، متناسب است. به طور مثال، در شهر بناب از توابع آذربایجان شرقی که کمتر از 80 هزار نفر جمعیت دارد، تنها در 6 ماه ابتدای امسال 13 هزار دستگاه دریافت امواج ماهواره ای کشف شده است.
این خبر را عیسی هاتفی فرمانده انتظامی بناب داده است. به بیان دیگر، اگر میانگین خانواده های این شهر 4 نفر محاسبه شوند، ماهواره در بیش از 65 درصد خانه های بناب، رفته است.
پلیس برخی از شهرهای دیگر مانند آمل نیز گزارش داده کشفیات دستگاه های دریافت امواج، در سال جدید، 380 درصد بیش از مدت مشابه در سال گذشته است.
از سوی دیگر، حجم انتقاداتی که از سوی مسئولان و مردم نسبت به رفتار نیروی انتظامی در کشف و ضبط تجهیزات دریافت ماهواره شده، در اندازه خود، جای بحث دارد.
طرح موضوع برخورد نامناسب پلیس در جمع آوری ماهواره ها توسط برخی از نمایندگان مجلس در صحن علنی و انتقاد از به کارگیری جرثقیل برای مبارزه با ماهواره، یکی از هزینه های عمومی مبارزه با ماهواره است. زیرا نیروی پلیس، به عنوان اصلی ترین نیروی تامین کننده امنیت در جامعه، نماد امنیت ملی و آسودگی خاطر شهروندان تلقی می شود و انتقاد کردن به عملکرد اشتباه آن، بی تردید، با زیر سئوال بردن منافع ملی، همراه است.
از سوی دیگر، برخی از حقوقدانان با اشاره به عدم رعایت تشریفات قانونی در طرحهای ضربتی جمع آوری ماهواره ها، اقدامات پلیس در استفاده از عملیات راپل و جرثقیل و نردبام را مخالف با قانون ارزیابی کردند و کفه ترازوی انتقاد به عملکرد پلیس در ورود به عرصه مشاعات املاک مردم را غیرقانونی دانستند.
موفقیت چقدر بوده؟ هزینه چقدر؟
اکنون با اندکی دقت در آمار فوق می توان موفقیت پلیس را در طرح مبارزه با ماهواره ارزیابی نمود. پلیس با چند دارنده ماهواره، برخورد کرده است؟ چند دستگاه ماهواره توسط این نیرو در سراسر کشور توقیف شده؟ بنا به گزارش پلیس، 16 درصد از مردمی که ماهواره شان جمع شده، دیگر آن را در معرض دید قرار نداده اند. البته اگر مفهوم این جمله، مساوی با این باشد که 16 درصد این مردم، دیگر ماهواره نمی بینند، باز هم معلوم نیست تعداد آنها چند نفر است.
از طرف دیگر آمار بازگشت 84 درصدی ماهواره پس از جمع آوری به خانه های مردم، نشاندهنده بازار جدید و رونق مجدد فروشندگان و نصابان این تجهیزات است. آیا می توان اقدامات پلیس در جمع کردن تجهیزات ماهواره را با این آمار اثربخش دانست؟
مطابق گزارش فرمانده کل نیروی انتظامی به مجلس، جمع آوری ماهواره ها در تهران و شهرستانها، هدفمند بوده است. آیا معنی هدفمندی، بازگشت 84 درصدی ماهواره به خانه هایی است که قبلا توسط پلیس، از ماهواره پاکسازی شده است؟
به نظر نمی رسد موفقیت پلیس با تمام هزینه های انجام عملیات جمع آوری ماهواره، همخوانی چندانی داشته باشد زیرا هنوز هزینه های اعمال پلیس از جمله تجهیز تیمهای معمولی بازدید از پشت بامها، جمع آوری، حمل و نقل و امحای تجهیزات ماهواره، به همراه هزینه تیمهای عملیات ویژه و گروگانگیری که در برخی از مناطق تهران برای جمع کردن ماهواره از بالکنها عمل کردند معلوم نیست. همچنین عملیات پشتیبانی قضایی از این اقدامات، هزینه های سیاسی مانند انتقادات آشکار و نهان مردم و مسئولانی چون نمایندگان مجلس از عملیات پلیس نیز لحاظ نشده است.

Sunday, October 16, 2011

همه چیز در مورد عرق بدن

تا حالا عرق از سر، صورت و دست تان چکیده است؟ آن قدر که کلافه شده اید و حتی گاهی نیز در مقابل دیگران خجالت هم کشیده اید؟ احتمالا بسیاری از ما در فصل تابستان این مورد را تجربه کرده ایم. تعریق زیاد، ناراحتی شایعی است که در بسیاری از افراد معمولی هم دیده می شود، تنها بعضی از افراد بیشتر از دیگران عرق می کنند و بعضی ها غدد عرق شان با کمترین تحریک، فعال می شود. چنین تعریقی بیشتر در جوانان و افراد میانسال دیده می شود، در واقع وقتی دمای بدن افزایش می یابد، این عرق کردن نوعی مکانیسم دفاعی بدن است، بنابراین اینگونه جا افتاده است که تعریق بیشتر در فصول گرم است اما بعضی از افراد حتی در فصول سرد سال نیز تعریق زیادی دارند. دکتر امیرهوشنگ احسانی، متخصص پوست و مو هر آنچه لازم است درباره تعریق و راه های درمان آن بدانید در این مطلب به شما می گوید.
به ادامه نوشته مراجعه نمایید
عرق بدن انسان بو ندارد و بدبو نیست ولی تعریق در مناطق خاصی از جمله زیر بغل و کشاله ران بوی بد می گیرد و این به دلیل میکروب های خاصی است که در چین های پوست یعنی زیر بغل و کشاله ران وجود دارد و عرق را تجزیه می کنند و تجزیه عرق باعث به وجود آمدن یک بوی بد می شود و در نتیجه فرد احساس ناخوشایندی پیدا می کند.برای افرادی که به شکل بدبویی تعریق پیش می آید باید داروهایی تجویز شود که هم میزان عرق را کم کند و هم میزان میکروب های سطح پوست را کاهش دهد تا تجزیه عرق پیش نیاید و بویش آزاردهنده نشود. البته در کنار این درمان ها شست وشوهای مکرر و استفاده از صابون های آنتی باکتریال هم موثر است.
● چه زمانی برای تعرق به پزشک مراجعه کنید؟
بعضی افراد تقریبا در بیشتر سال دچار تعریق می شوند اگر در این حالت تمام بدن به طور مداوم عرق کند، بهتر است که بررسی های پزشکی انجام شود، یعنی باید به لحاظ مسائل داخلی مورد معاینه قرار بگیرند. مهم ترین تست در این حالت تست های تیروئیدی است به خصوص از نظر پرکاری عملکرد تیروئید.
ولی تعریق بعضی از افراد به طور منطقه ای است یعنی مناطق خاصی از بدن شان است که به طور مداوم عرق می کند، بعضی کف دست های شان، زیر بغل، کف پاهای شان و بعضی دیگر پیشانی شان. این افراد به طور بیمار گونه ای حتی زمانی که هوا چندان هم گرم نیست عرق می کنند و خیلی اوقات این تعریق آنقدر شدید می شود که آزاردهنده می شود و در فعالیت های اجتماعی روزانه نیز اختلال به وجود می آورد. در این حالت اعصاب سمپاتیک فعالیت شان افزایش می یابد که باعث تحریک بیشتر فعالیت غدد عرق می شود و در نتیجه فرد دچار تعرق زیاد می شود و پزشک می تواند راه حل هایی را به این افراد پیشنهاد کند.
● برای کاهش عرق صورت چه کنید؟
درمان تعریق بیش از حد صورت از همه سخت تر است و یکی از جاهای بسیار مشکل برای درمان است چون نمی توان از دستگاه یونوتوفورزیس استفاده کرد و آمپول بوتاکس نیز در این منطقه کاربردی ندارد و باید فقط با محلول های ضد عرق تا حدی تعریق را کنترل کرد. از طرف دیگر، شستن مداوم صورت تا حدی تعریق را کم می کند ولی مقدارش چندان زیاد( بیش از ۱۵تا ۲۰درصد) و بنابراین راه حل مناسبی نیست. این افراد برای این که ظاهر بهتری داشته باشند و مدام پوست شان برق نزند می توانند از ضد آفتاب های بسیار کم چرب استفاده کنند، ضد آفتاب نباید خیلی آبکی باشد که با تعریق شسته شود، ضد آفتاب هایی که مخصوص ورزشکارهاست می تواند برای این افراد خوب و موثر باشد.
● بوتاکس برای درمان عرق
روش سوم برای درمان تعریق استفاده از آمپول های بوتاکس است . بوتاکس علاوه بر این که عضله را فلج می کند و در درمان چین و چروک ها تاثیر دارد برای درمان تعرق زیاد نیز کاربرد دارد. این دارو روی گیرنده های تحریک کننده عرق قرار می گیرند و مانع از تحریک این غده توسط محرک های عرقی می شوند. این روش درمانی درصورتی که در محل مناسب تزریق شود، کاملا بی خطر است و باید حتما تحت نظر پزشک با تجربه باید انجام شود. البته اثر این دارو موقتی است و بعد از مدتی غدد عرق حدودا ۵ تا ۶ ماه به حالت قبلی خود برمی گردند و لازم است تزریق تکرار شود. البته در ناحیه زیر بغل. چون این ناحیه تکنیک ساده ای دارد و درد چندانی هم ندارد اما استفاده از این روش در کف دست و پا با مشکلاتی همراه است. از آنجا که مقدار مصرف این سم در دست و پا زیاد است تزریق در این نواحی معمولا با درد شدید و حتی غیرقابل تحملی همراه است. بنابراین بهتر است قبل از تزریق، این نواحی کاملا بی حس شوند تا تحمل آن ساده تر شود.
● کاهش تعریق ضرر ندارد؟
تمام درمان ها در کم کردن تعریق خلاصه می شود و برای بسیاری این سوال پیش می آید که آیا تعریق کم ضرر ندارد؟ اول باید بگویم که ضرری ندارد و نکته دیگر این که این کم کردن تعریق در سطح وسیع نیست یعنی وقتی تعریق کف دست یا پای فرد کم شود این به این معنا نیست که تعریق جاهای دیگرش نیز کم می شود.
جاهای دیگر بدن تعریق می کند و آن مقدار عرقی که باید از بدن خارج شود از مناطق دیگر می رود بنابراین هیچ عارضه ای وجود ندارد.
● چگونه عرق بدون بو می شود؟
وقتی پزشکی برای فرد داروهای آنتی باکتریال خوراکی و موضعی تجویز می کند در واقع می خواهد میکروب ها را از بین ببرد و در نتیجه فرد عرق می کند ولی بوی بد عرقش کم می شود.
● بوتاکس در حرکت دست ها اختلال ایجاد می کند؟
از آن جا که بوتاکس خیلی سطحی تزریق می شود هیچ اختلالی در حرکات فرد به وجود نمی آید البته ممکن است در همان روزهای اول فرد نتواند اجسام ظریف را با دستش بگیرد یا در بستن دکمه و زیپ شلوار مشکل پیدا کند اما بعد از ۲ یا ۳ هفته کاملا بهبود می یابد.تزریق بوتاکس در کم کردن تعریق کف دست حدود ۸۰ درصد موثر است و در کم کردن تعریق زیر بغل تا ۹۰ درصد می تواند بهبوددهنده باشد.
● ساده ترین درمان تعرق کف پا و دست
کسانی که کف پا یا دست شان تعریق بیش از حد دارد ابتدا باید با تجویز پزشک از داروهای خاصی استفاده کنند. در سر دسته این داروها محصولاتی به نام آلومینیوم کلراید با غلظت های ۲۰ و ۲۵ درصد است این نوع داروها غدد عرق را می بندد و باعث کم کاری غدد عرق می شوند، می توانید از اسپری های ضدعرق قوی که حاوی ۱۰ تا ۱۵ درصد هگزاهیدرات کلرید آلومینیوم هستند، استفاده کنید و دسته دوم داروهایی هستند، از موادی مانند فرمالین با درصد بسیار کم گرفته می شوند این دارو نیز غدد عرق را می بندند و بدن دیگر عرق روش دیگر برای کم کردن عرق استفاده از دستگاه خاصی به اسم «یونوتوفورزیس» است، روش کار با این دستگاه به این طریق است که بیمار دست و پایش را درون محلولی در دستگاه قرار می دهد، از این محلول جریان برق عبور می کند و این جریان برق باعث بسته شدن غدد عرقی دست و پا می شود. در واقع جریان الکتریسیته به طور موقت کار غدد عرق را متوقف می کند. اثر این دستگاه تنها تا زمانی است که فرد از آن استفاده می کند و بعد از مدتی استفاده نکردن از دستگاه تعرق دوباره به حالت اول باز خواهد گشت.
● اگر هیچ درمانی جواب ندهد!
روش آخر برای درمان تعرق کف پا و دست نوعی جراحی خاص است، در این روش جراح سیستم اعصاب سمپاتیک ناحیه مورد یعنی کف پا یا کف دست را تخریب می کند. البته این شیوه درمان حتما باید توسط پزشک جراح انجام شود نه متخصصان پوست اما مشکل این جراحی این است که ممکن است، تعریق در نواحی دیگر افزایش یابد و این عمل فقط در مواردی توصیه می شود که بدن به درمان های اولیه مثل دارو و دستگاه یونوتوفورزیس و آمپول بوتاکس جواب ندهد.
● مام زیر بغل باعث خارش می شود؟
خب از آنجا که درجه حساسیت افراد متفاوت است، امکان بروز چنین حساسیتی با هر ترکیبی وجود دارد و لازمه درمان این مشکل، قطع مصرف محصول و درمان اختصاصی است. شایع ترین عارضه ای که ممکن است ایجاد شود، درماتیت های (التهاب های) موضعی ناشی از تحریک پوستی توسط این مواد است که این مورد بیشتر در ارتباط با نمک های آلومینیوم است که در نواحی زیر بغل و گاه دست ها و پاها (محل های مصرف) ایجاد می شود. با کاهش دفعات مصرف یا استفاده از ترکیبات ملایم تر و نیز استفاده از آن در پوست بدون عرق و به خصوص شب ها که عرق کردن کمتر است، ضمن این که موجب اثر بیشتر و عوارض کمتر می شود، آسیب کمتری نیز به البسه وارد می کند.
● چرا باید پاها را شست؟
یکی دیگر از مشکلات پا باز هم در فصل گرم سال ایجاد زخم ها و التهاب های دردناک در بین انگشتان پاست. این مشکل هم به دنبال تعریق زیادی در پا ایجاد می شود. به طور کلی محیط مرطوب و گرم بهترین محیط برای رشد باکتری ها و قارچ هاست. بین انگشتان پا هم دقیقا همین ۲ مشخصه را دارد. بنابراین رشد قارچ ها در این نواحی بسیار رایج و از طرفی ساده تر است ؛ اما باز هم جای نگرانی نیست. این مشکل هم به سادگی قابل درمان است. برای مقابله با آن لازم است بعد از هربار که پا را از کفش خارج می کنیم، پا شسته شود و بعد از شست و شو کاملا خشک شود. خشک کردن مرحله بسیار مهمی است که معمولا بسیاری از ما آن را رعایت نمی کنیم و در حقیقت با وجود شست و شو رطوبت لازم برای رشد میکروب ها را فراهم می کنیم! بنابراین بعد از هر شست و شو لازم است بین انگشتان کاملا خشک شود.
● از کدام ضد عرق استفاده کنیم ؟
در همه اسپری ها و ضدعرق ها از صابونی گرفته تا ژلی و… ترکیباتی از آلومینیوم با غلظت های بسیار پایین وجود دارد که تعریق را کم می کنند، علاوه بر این ترکیباتی از آنتی باکتریال ها دارند که میکروب های ایجاد کننده بوی بد را از بین می برند. بین مدل های مختلف این ضدعرق ها از صابونی تا رولی یا اسپری یا… تفاوت چندانی بین مواد اصلی و موثر وجود ندارد بنابراین این که کدام را انتخاب کنید کاملا وابسته به سلیقه خودتان است. گاهی می شنویم بعضی می گویند این ضدعرق ها باعث تحریک غدد لنفاوی و سرطان سینه و… می شوند، در این مورد جای هیچ گونه نگرانی نیست به شرط این که از آن دسته دئودورانت ها و مام رولت هایی استفاده کنیم که مجوز وزارت بهداشت دارند این مجوز نشان می دهد که روی این مواد آزمایش های لازم انجام شده و از فیلترهای خاصی گذشته اند و فاقد هرگونه احتمال سرطان زایی هستند پس با انتخاب درست جای هیچ نگرانی نیست.
● تعریق زیاد پوست را بهتر می کند؟
گاهی می شنویم که می گویند عرق کردن زیاد باعث بهتر شدن پوست می شود یا تعریق صورت سبب به وجود آمدن جوش می شود ولی بین این ها هیچ ارتباطی وجود ندارد و تمام این حرف ها نادرست است.
● دوش آب سرد چه تاثیراتی دارد؟
بهتر است در فصل گرم سال از دوش گرفتن با آب سرد و خنک غافل نمانیم. این دوش گرفتن های مکرر بدن را خنک می کنند و طبیعی است که هر چه دمای بدن کمتر شود میزان تعریق هم کمتر می شود البته دوش آب سرد زمانی می تواند در کاهش تعریق موثر واقع شود که تعریق ناشی از بیماری نباشد. پس قبل از هر اقدامی بهتر است به دنبال تعریق زیاد به متخصص پوست مراجعه کرده و از علت آن آگاه شوید. علاوه بر این ها باید بدانید تعریق زیاد و تجمع ترشحات عرق زمینه ساز بروز حساسیت های پوستی، بیماری های قارچی و… می شود، بنابراین استفاده از مام، دئودورانت، صابون، کرم و ژل های شست وشو به طور مرتب در فصل گرما توصیه می شود.
● کسانی که کف سرشان عرق می کند
درمان تعریق کف سر نیز بسیار مشکل است، در این منطقه نمی توان به راحتی دارو تجویز کرد و تنها راه این است که فرد در محیط هایی قرار بگیرد که تعریق کمتری داشته باشد. استحمام هر روزه می تواند تا حدی کمک کننده باشد ولی راه حل خیلی مؤثری نیست.
● چرا تعریق لباس را زرد می کند؟
همان طور که گفتیم روی پوست میکروب هایی وجود دارد و این میکروب ها موادی از عرق را تجزیه می کنند که در بافت پارچه نفوذ می کند و باعث ایجاد رنگ زرد در لباس می شود، اگر از داروهای آنتی باکتریال استفاده شود این میکروب ها کم می شود و در نتیجه نه لباس بو می گیرد و نه رنگ، البته استفاده از ضد عرق ها نیز به دلیل وجود مواد آنتی باکتریال تا حدی موثر است بهترین زمان برای استفاده از مواد خوشبوکننده و ضد تعریق زیر بغل، بعد از استحمام است تا مجاری غدد بسته شود و با کاهش تعریق و از بین رفتن میکروب ها دیگر لباس شما رنگ نگیرد، البته استفاده از مواد خوشبوکننده برای بچه ها توصیه نمی شود.

شناخت جوش های صورت و راه درمان آن ها!

قابل توجه کسانی که می خواهند از دست جوش های صورت راحت شوند.

لطفا به ادامه مطلب مراجعه نمایید

آکنه یا جوش یک اختلال پوستی میباشد که در سنین نوجوانی شروع وتا آخر جوانی همراه افراد درگیر میباشد درمان بیشتر جنبه کنترل جوش صورت به منظور بهبودی موقتی تا ما دامای که تحت درمان دارویی قرار دارندو به منظور جلوگیری ااز بوجود آمدن جوشگاهای عمیق می باشد
اول از همه باید دید که ضایعات واقعاً جوش هستند. چون خیلی از ضایعات پوستی شبیه جوش بروز میکنند. جوش بیشتر در نواحی سبوره ( نواحی از بدن که دارای غدد چربی فراوان میباشد) دیده میشود.
غدد چربی بطور طبیعی در تمام سطح پوست گسترش دارند و مسئو ل چرب نگه داشتن سطح پوست میباشند. همچنین به علت دارا بودن بعضی مواد دارای خاصیت ضد میکروبی و قارچی هستند. این غدد در کف دست و پا و لـب وجود ندارند و بیشترین تراکم آنها در صورت ؛ سر ؛ سینه و قسمت بالای پست میباشد.
جوش بیشتر در صورت دیده میشود و بصورت انواع شکلها از قبیل: کومدون ( جوشهای ریزی که بصورت سر سیاه و سر سفید دیده میشوند )؛ پاپول (جوشهای برجسته و قرمز رنگ)؛ پاسچول (جوشهای چرکی ) و بالاخره ناجول و کیست (جوشهای بزرگ و دارای عمق و مواد داخل آنها).
از بسته شدن دهانه خروجی غدد چربی بعلتهای گوناگون جوش بوجود میاید. علتهای بسته شدن این دهانه ها شامل:
۱) تولیـد و ترشح زیادی چربی در این غدد که خود این میتواند بعلت ارثی بودن یا عدم تنظیم هورمونی باشد. البته گاهی سطح هورمون در سطح طبیعی میباشد ولی پوست به این مقدار طبیعی نیز حساس است.
۲) رشد میکروب در دهانه غدد که باعث التهاب و بسته شدن این غدد میشوند.
۳) اختلال در کراتینی شدن ( در تشکیل کراتین دهانه اختلال وجود دارد مثل افرادی که سوء تغـذیه یا رژیم غـذائی دارند که اسیدهای چرب ضروری در بدن آنها کـم میباشد و یا بعـلتهای دیگری این اختلال وجود دارد).
جوشهای صورت را نمیتوان بطور کامل از بین برد ولی میتوان آنها را تحت کنترل در آورد.
درمان این جوشها بستگی به نوع جوش انجام میگیرد. در کل شستشوی مکرر نواحی جوش بویژه با صابونهائی که اسیدیته میباشند و از خود بقایایی به جا نمیگذارند از تشکیل جوش جـدید تا حـد زیادی مـوثر هسـتند و در درمان نیز کـمک کـننده میباشند. این صابونها در داروخانه ها موجودند و به عنوان ضد جوش معرفی میشوند. در درمان جوش از داروهای ضد باکتری ( میکروبی ) نیز استفاده میشود. که بستگی به نوع جوش و گسترش آن دارد.
داروهای دیگری نیز بسته به نوع جوش در درمان مصرف دارند که اختصاصی میباشند و از حوصله این بحث خارج هستند.
افرادی که دارای جـوش میباشـند باید از مصـرف هر گـونه کـرم یا پـماد اجـتناب کنند: چون باعث بدتر شدن جوشها میگردند.
افرادی هستند که منافذ پوست آنها به اصطلاح باز میباشد و در داخل این منافذ بصورت سیاه دیده میشود. ترشح چـربی و در معرض هوای آزاد قرار گرفتن این چـربی باعث اکسید شدن آن میگردد و به صورت سیاه دیده میشوند. برای از بین بردن آن میتوان از همان صابونهایی که گفته شد استفاده کرد و همچنین از اسکراب صورت نیز میتوان کمک گرفت.
یکـــی از عارضـــه های جــــــوش صــــــورت باقـــی ماندن لکه در آن ناحیه بعلت التهاب
و فــعال بودن سیسـتم دفـاعـی بدن در آنجا میباشد. جـوشـهایی که بیشـتر دستـــکاری شــوند احـتمال بوجـود آمـدن لکه بیشتر است . در ضمن افراد با رنگ پوست تیره تر لکه ناشی از جوش در آنها بیشتر است .
درمان این عارضه در حقــیقـت درمــان جـوش میباشد . یعـنــی با درمان جوش بعلت کم شدن التهاب احتمال بوجود آمدن لکه کم میشود . درمان قاطـعی برای از بین بردن این نوع لکه وجود ندارد و در طـول زمان بسته به نوع پوست این لــکه ها از بین میروند . البته بعضــی از داروهای موضعی این طول زمان را کاهش میدهند که از آن جمله میتوان از ژل های حاوی aha نام برد این ژل حاوی اسیدهای میوه میباشد و باعث تسهیل در پوسته ریزی طبیعی پوست میشوند و به این خاطر پوست جوان و شاداب میماند .
داروهای موضــعی دیگر کـه کـمک کننده میــباشند : کرم و ژلــهای حاوی ویتامین ث و مشتقات ویتامین آ ( کرم و ژل تره تینوئن ) .
از نظر علمی و آنچه در کتب علمی – پزشکی موجود است هیچ نوع غذا و خوراکی در ایجاد
و تشـدید جــوش صورت دخـیل نیسـتند ؛ ولی بر اساس طـب قـدیـم و گـفته افرادی کـه جــوش صورت دارند بعضـی از خوراکیـها در بدتر کردن جـوش صورت دخیل میـباشند و پرهـیز از این خوراکیها باعث بهبودی در جوش میشود .
از جمله غذا و خوراکیهایی که باعث این علت میشوند شامل : غذاهای چرب ، تنقلات ، خرما، کشمش ، محصولات دریایی ( ماهی و میگو ) ، بعضی از میوه جات ( موز ، کیوی ، خرمالو ) و غیـره . بهـترین راهکار پرهـیز از مواد غذایی و خوراکیهایی است که فرد اظهار میکند با خوردن آنها جوش صورتش بدتر میشود.
طبق مطالعات و بررسی های انجام شـده افرادی که جـوش صورت دارند کمتر دچار سرطان پوسـت از نوع بازال سـل میشوند. البته این به آن معـنا نیسـت که برای درمـان جـوش پیگـیر نباشند.
————————————————————————————
ضایعاتی که در اثر بسته شدن مجاری غدد چربی در صورت، گردن، پشت، شانه ها و سینه بوجود می آیند جوش یا به اصطلاح آکنه می گویند. این ضایعات بصورت جوش های سر سیاه، سر سفید، جوش چرکی، کیست و ندول می توانند بروز کنند. آکنه در اکثر نوجوانان دیده میشود و می تواند تا پایان جوانی و حتی بالای سی سال هم دیده شود. جوش معمولاْ بعد از چند سال بهبود می یابد ولی نمیتوان آن را به حال خود گذاشت چون با بهبود بعضی از جوشها، جوشگاه بوجود آمده تا پایان عمر باقی می ماند و از نظر زیبائی مشکل ساز هستند. گرچه این جوشگاه ها قابل ترمیم هستند ولی مانند پوست صدمه ندیده نمی شوند. در بعضی مواقع جوشگاه ها از نظر روحی فرد را آزار می دهند. بنابراین عاقلانه این است که جوش را درمان نمود تا جوشگاه را؛ چون درمان راحت تر و سریعتر است و نتیجه کار هم رضایت بخش تر است.
چگونگی بوجود آمدن جوشغدد سباسه یا چربی از بدو در هر دو جنس وجود دارد. در اوایل دوران بلوغ با ترشح هورمون مردانه یا آندروژن این غدد شروع به بزرگ شدن و فعالیت خود که تولید و ترشح چربی است، را آغاز می کنند. غدد چربی در تمام سطوح پوستی بجز در کف پا و دست وجود دارد ولی بیشترین تراکم آنها در صورت، سینه، پشت و شانه ها است. غدد چربی ترشحات خود را بوسیله مجاری چربی که در ارتباط با فولیکول مو است، به سطح پوست تخلیه می کند. افزایش ترشح چربی باعث صدمه به مجاری غدد میگردد و سلول های جدار این مجاری آسیب دیده و کنده می شوند و این سلول های صدمه دیده بهم پیوسته و تولید پلاک یا لخته می کنند و می توانند مجاری را مسدود نمایند. از طرفی در بعضی افراد پوسته ریزی پوست بعلت بعضی نقص ها در آنزیم های لازمه برای پوسته ریزی طبیعی، بطور کامل انجام نمی گیرد و پوسته های روی هم انباشته شده در منافذ مجاری چربی باعث بسته شدن این مجاری می شوند. با بسته شدن این مجاری به هر وسیله، چربی در مجاری انباشته شده و باکتری های موجود در این مجاری رشد زیادی کرده و این چربی ها را تخمیر میکنند و مواد شیمیائی تولید شده در اثر تخمیر و ترشح بعضی فاکتورها از باکتری های موجود و همچنین انباشتگی چربی در مجاری باعث صدمه بیشتر به دیواره مجاری شده و آن را بطور کامل از بین می برند. با ورود چربی، سلول های مرده دیواره، باکتری ها و مواد تخمیری و آنزیمی به داخل پوست فرآیند التهاب فعال شده و سبب قرمزی و چرکی شدن جوش میگردد.
عوامل ایجاد کننده و تشدید کننده جوشبهداشت فردی: گر چه آلودگی و کثیف بودن صورت و بدن علت ایجاد جوش نیستند ولی در تشدید جوش کمک می کنند. شستن صورت روزی دوبار با صابون و یا شامپو در بهبودی جوش کمک می کند. با آب گرم نباید صورت را شست، چون گرما ترشح چربی را افزایش می دهد و همچنین آب سرد نیز می تواند منافذ مجاری را خشک تر کنند و به بسته شدن این منافذ کمک نماید. پس بهتر است با آب ولرم صورت را شست.
رژیم غذائی: معمولاْ غذا باعث ایجاد جوش نمیشود. گرچه غذاهای چرب و شیرین در بعضی افراد جوشها را بدتر می کنند ولی این عمومی نیست و بقیه افراد نیاز به رژیم غذائی ندارند. ترشح زیادی انسولین در خون و رسیدن آن به پوست در برخی افراد باعث ایجاد جوش می شود. با خوردن غذاهای شیرین و چرب ترشح انسولین افزایش می یابد. پس فقط افرادی که با خوردن چربی و شیرینی دچار جوش می شوند نیاز است که از خوردن این غذاها پرهیز کنند. البته باید توجه داشت که عوامل دیگری نیز در ایجاد و تشدید جوش سهیم هستند. پس باید موقعی قضاوت کرد که این غذاها باعث تشدید جوش می شوند که با هر بار مصرف آنها جوش بدتر شود. از جمله غذا و خوراکیهایی که باعث این علت میشوند شامل: غذاهای چرب، تنقلات، خرما، کشمش، محصولات دریایی ( ماهی و میگو )، بعضی از میوه جات ( موز ، کیوی ، خرمالو ) و غیـره. بهـترین راهکار پرهیز از مواد غذایی و خوراکیهایی است که فرد اظهار میکند با خوردن آنها جوش صورتش بدتر میشود.
نور خورشید: گرمای حاصل از نور خورشید باعث تحریک ترشح چربی و از طرفی باعث خشک شدن منافذ می شود. پس بهتر است از قرار گرفتن در تابش مستقیم آفتاب اجتناب کرد.فراورده های آرایشی: افرادی که پوست چرب و دارای جوش هستند باید از کرم پودر و مرطوب کننده و حتی ضد آفتاب هایی استفاده کنند که فاقد چربی باشد. این محصولات باید غیر آکنه زا و غیر کومدون زا باشند. موااد آرایشی را باید روزی دوبار از صورت خود با آب و یا شیر پاکن های فاقد چربی و سازگار با پوست چرب پاک کنید. کرم پودرهای رنگی فاقد چربی می توانند قرمزی پوست شما را از نظر مخفی کنند. در صورت لزوم از مارکی استفاده شود که باعث التهاب پوستی نگردد (شما به آن حساسیت نداشته باشید که با تست کردن در داخل بازو می توانید از سلامت آن مطمئن شوید).
درمان جوشدر درمان جوش نباید خسته شوید. چون درمان جوش یک فرآیند مداوم و طولانی است. درمان جوش در حقیقت کنترل جوش زدن صورت و بدن شما می باشد نه ریشه کن کردن آن. اگر با درمان جوش شما بهبود یافت درمان را قطع نکنید بلکه با مشاوره با پزشک خود داروهای مصرفی را تعدیل دهید. گاهی نیاز است تا کنترل کامل جوش صورت بمدت شش ماه دارو مصرف کرد. در صورتی که بعد از مصرف دو ماه از دارو جوش صورت شما بهبودی نیافت شما به داروهای مصرفی مقاوم هستید و باید درمان تغییر یابد. بسته به نوع جوش و وضعیت جسمانی و هورمونی بدن دارو انتخاب می شود. پس بدون مشاوره با پزشک خود اقدام به مصرف یا تغییر دارو نکنید. در صورتی که با مصرف دارو تغییری در وضعیت جسمانی و یا پوست شما ایجاد شد پزشک خود را در جریان گذارید. در مواردی که کیست و ندول ایجاد شود گاهی نیاز به تزریق دارو بداخل کیست و ندول است و گاهاْ کرایو نیز در درمان مورد استفاده قرار می گیرد. جوشهای سر سیاه و سر سفید اگر با مصرف کرم های لایه بردار تخلیه نشوند نیاز به تخلیه آنها با وسایل خاصی است. پس از فشار دادن این جوشها و هر نوع جوش جهت تخلیه آن پرهیز کنید چون باعث شدت التهاب و ایجاد جوشگاه میگردد. از کندن جوشها اجتناب کنید چون باعث لک و ایجاد جوشگاه میگردد. در طول درمان گاهی نیاز است که از آنتی بیوتیک خوراکی از قبیل تتراسایکلین، اریترومایسین، داکسی سایکلین و غیره … مصرف نمایید. این داروها علاوه بر کاهش مقدار باکتری باعث کم شدن التهاب نیز میگردند. اگر با مصرف طولانی آنتی بیوتیک دجار قارچ تناسلی شدید با اطلاع پزشک دارو را قطع و قارچ را درمان نمایید. از عوارض جانبی داروها هراس نداشته باشید و به پزشک خود اطمینان کنید چون ترس از دارو باعث اختلال در روند درمان می گردد. در صورت هر گونه تغییری در مزاج و وضعیت جسمی پزشک خود را مطلع نمایید. اگر داروئی غیر از داروی درمانی جوش مصرف می کنید به پزشک اطلاع دهید. مصرف بعضی از داروها در زمان بارداری و شیر دهی مضر هستند بنابراین در صورتی که شما باردار هستید یا به نوزادتان شیر می دهید به اطلاع پزشک برسانید. در مواقعی جوش به داروهای رایج جواب ندهد و یا جوش بصورت کیست و ندول های بزرگ باشد با صلاحدید پزشک شاید نیاز به مصرف داروی اکوتان (ایزوتره تینوئین) باشید. این دارو عوارض متعددی دارد که الزاماْ در هر بیماری دیده نمی شود. باید قبل از شروع و در طول درمان برای پیشگیری از عوارض این دارو معاینات پزشکی و آزمایشات لازم انجام گیرد. در حین مصرف این دارو و احتیاطاْ تا یک سال بعد از قطع دارو باید جلوگیری از حاملگی صورت گیرد. دوره درمان باید کامل شود چون می تواند باعث عود جوش گردد. توصیه های پزشک را در حین درمان جوش فراموش نکرده و دقیقاْ اجرا کنید. همیشه در ذهن داشته باشید که جوش را نمی توان بطور کامل از بین برد ولی می توان آن را کنترل نمود.
درمان جوشگاه های جوشروش های مختلفی برای از بین بردن جوشگاه ها استفاده میشود ولی باید در نظر داشته باشید که با هیچ روشی نتیجه صد در صد نیست. از جمله این روش ها می توان از لیزر، میکرودرم ابرشن، لایه برداری با مواد اسیدی و کرم های لایه بردار، سابسیژن یا آزاد کردن جوشگاه های فرو رفته از زیر، تزریق کلازن، هیالورونیک اسید و چربی را نام برد. گاهی نیاز است برای رسیدن به نتیجه مطلوب از چند روش استفاده نمود.
——————————————————————————-
هفت نکته برای حداکثر اثر درمان ضد آکنه(جوش صورت)
۱- جوش های خود را فشار ندهید. این کار باعث تشدید آکنه و گسترش التهاب می گردد. اگر لازم باشد که جوش های سر سفید و سر سیاه فشرده شوند، باید این کار توسط پزشک متخصص پوست انجام شود.
۲- صورت خود را روزی دو بار با آب ولرم و پاک کننده ملایم به آرامی بشویید. جوش صورت به دلیل بهداشت کم و نامناسب نیست.در واقع شستشوی شدید باعث تحریک پوست و تشدید آکنه می شود.
۳- هنگام خرید مواد آرایشی پوست و مو دقت کنید که جوش زا نباشد و لفظ “non comedogenic” روی آن حک شده باشد.
“comedo” به معنای جوش سر سیاه در صورت می باشد و لفظ “non comedogenic” یعنی اینکه کرم ضد آفتاب یا ماده آرایشی کاربردی، باعث انسداد سوراخ های پوست و در نتیجه تشدید آکنه نمی شود.
۴- موی چرب یا لوازم ورزشی در تماس با پوست می تواند باعث تحریک پوست و تشدید آکنه شود.
پس اگر موی شما چرب است هر روز آن را بشویید و از تماس آن با پوست صورت جلوگیری کنید. دقت کنید موادی که به موهای خود می مالید، چرب نباشند.
پوشیدن لباس نخی زیر لباس های ورزشی از تماس با پوست و تحریک آن جلوگیری می کند.
۵- اجازه دهید اثرات داروها با گذر زمان ظاهر شود. از پزشک خود راجع به شروع اثر داروها و زمان حداکثر اثر دارو بپرسید. به طور معمول ۸-۶ هفته طول می کشد تا اثر داروها شروع شود. پس تا این زمان داروها را منظم مصرف کنید.
۶- داروها را دقیقا طبق نظر پزشکتان مصرف کنید. مصرف بیش از حد داروها نه تنها باعث بهبود سریع تر نمی شود، بلکه گاهی آکنه را بدتر می کند.
۷- از آفتاب دوری کنید. بر خلاف نظر عامه ی مردم، آفتاب گرفتن (tanning) و تابش معمول آفتاب آکنه را بدتر می کند. به علاوه بعضی از داروهای آکنه، پوست را به تابش آفتاب و اشعه ماورای بنفش حساس می کند و می تواند موجب آفتاب سوختگی شود. پس مهم است که از وسایل محافظت از آفتاب (کلاه، ضد آفتاب و …) استفاده کنید. دقت کنید ضد آفتاب شما حتما باید فاقد چربی باشد.

Sunday, October 9, 2011

تجاوز وحشیانه عده ای شیطان صفت به دختر جوان در جنوب تهران!

چندی قبل  دختر ۲۲ ساله‌ ای‌ به‌ نام‌ فهیمه‌ برای‌ رفتن‌ به‌ آموزشگاه‌ از منزل‌شان‌ در منطقه‌ شهران‌ خارج‌ شد و دیگر برنگشت‌. پدر فهیمه‌ که‌ نسبت‌ به‌ سرنوشت‌ دخترش‌ نگران‌ شده‌ بود، به‌ کلانتری‌ ۱۴۲ کن‌ رفت‌ و برای‌ یافتن‌ او تقاضای‌ کمک‌ کرد.فردای‌ آن‌ روز…
پسر ناشناسی‌ فردای‌ آن‌ روز با پدر فهیمه‌ تماس‌ گرفت‌ و گفت‌: ما دختر شما‌ را گروگان‌ گرفته‌ایم‌ و باید مبلغ ۴۵۰ هزار تومان‌ به‌ ما پرداخت کنید تا دخترتان را آزاد کنیم‌.
پدر فهیمه‌ با قبول‌ کردن درخواست آدم‌ربا ها قرار ملاقاتی در میدان‌ صادقیه‌ تهران‌ گذاشت‌ تا با نحویل دادن پول‌ درخواستی‌ آدم رباها دخترش‌ را آزاد کند،ولی نخست جریان را با پلیس‌ در میان‌ گذاشت‌ و با توصیه کارآگاهان‌  قرار شد با کیف‌ پول‌ در سر قرار حاضر شود و منتظر رسیدن‌ آدم‌ربا بماند. ساعاتی قبل از زمان‌ ملاقات‌، ماموران‌  به طور نامحسوس در اطراف‌ محل‌ قرار کمین‌ کردند اما پدر فهیمه‌ هر چه‌ به‌ انتظار ایستاد، خبری‌ از جوان‌ ناشناس‌ نشد.
جزییات ماجرا در ادامه مطلب
پدر این دختر ۲۲ ساله با اضطراب‌ و ناامیدی‌ به‌ خانه‌ برگشت‌ و در همان شب از طرف جوان ناشناسی تماس تلفنی با وی گرفته شد و گفت : دیگر منتظر دخترتان نباشید چون هرگز دخترت‌ به‌ خانه‌ برنمی‌گردد.  بعد از گفتن‌ این‌ جمله‌ فورا تلفن‌ را قطع‌ کرد.
از طرفی دیگر،جست‌وجوی‌ گسترده کارآگاهان ‌برای‌ یافتن‌ دختر ربوده‌ شده‌ آغاز شد تا اینکه‌ با گذشت‌ ۵ روز از این‌ ماجرا، فهیمه‌ با پدرش‌ تماس‌ گرفت‌ و گفت‌: من از چنگ‌ آدم‌ربایان‌ فرار کرده‌ام و‌ در میدان‌ آزادی‌ منتظرت‌ هستم‌  ‌. کارآگاهان و ماموران همراه‌ با پدر فهیمه‌ به‌ میدان‌ آزادی‌ رفتند و با دختر جوان‌ روبرو شدند. فهیمه‌ همان‌ موقع‌ همراه‌ ماموران‌ به‌ دایره‌ یازدهم‌ آگاهی انتقال داده شد‌ تا شکایت‌ خود را در آنجا مطرح‌ کند.
ماموران‌ آگاهی کنجکاو بودند که‌ بدانند فهیمه‌ چگونه‌ به‌ تنهایی‌ برگشته‌ و در این چند روز چه‌ بلایی‌ بر سر وی آمده‌ است‌.
فهیمه‌ که‌ بشدت‌ ترسیده‌ بود ماجرای‌ ربوده‌ شدنش‌ را چنین‌ تعریف‌ کرد: من برای برگشتن به خانه از آموزشگاه‌ بیرون‌ آمدم  ‌و در میدان‌ نور سوار خودرویی‌ شدم‌ که‌ ۳ سرنشین‌ داشت‌. هر ۳ نفر آنها پسران جوانی بودند که‌ یکی‌ از آنها در صندلی‌ جلو و دیگری‌ در صندلی‌‌جلو نشسته‌ بود. جوان‌ سوم‌ هم‌ رانندگی‌ می‌کرد. در اواسط  راه‌ پسر جوانی‌ که‌ در صندلی‌ عقب‌ نشسته‌ بود، چاقویی‌ از جیبش‌ درآورد و به‌ پهلویم‌ فشار داد. می‌خواستم‌ فریاد بزنم‌، اما دستهایش‌ را روی‌ دهانم‌ گذاشت‌ و مرا روی‌ صندلی‌ خواباند.
آنها در تاریکی‌ شب‌ به‌ سمت‌ یافت‌آباد راه‌ افتادند و من را در منطقه‌ چهاردانگه‌ به‌ اتاقکی‌ در حاشیه‌ یک‌ زمین‌ کشاورزی‌ بردند.
به‌ آنها التماس‌ کردم‌ که‌ با من‌ کاری‌ نداشته‌ باشند، ولی هر ۳ نفر آنها با زور و وحشیگری‌ به‌ من‌ تجاوز کردند و بعد مرا در اتاقی زندانی‌ام‌ کردند.
دو جوان‌ افغانی‌ فردای‌ آن‌ روز هم به‌ سراغم‌ آمدند و به‌ من‌ تجاوز کردند.
چند بار می‌خواستم‌ خودم‌ را بکشم‌، اما نشد. و در این مدت‌ چهار شبانه‌ روز در آن‌ خانه‌ کوچک‌ زندانی‌ بودم‌، تا اینکه‌ روز پنجم‌، سه‌ پسر جوان‌ برای‌ انجام‌ کاری‌ از آنجا رفتند، ساعتی‌ بعد به‌ سراغ‌ یکی‌ از کارگران‌ افغانی‌ رفتم‌ و با دادن‌ زنجیر طلایم و مقداری‌ پول‌ از او خواستم‌ که‌ یک‌ اتومبیل‌ برایم‌ بگیرد. او هم‌ پذیرفت‌ و با گرفتن‌ پول‌ و‌ زنجیر طلا مرا سوار اتومبیل‌ کرد تا از آنجا بروم‌…
کارآگاهان بعد از شنیدن صحبت‌ های‌ فهیمه‌، ‌ به‌ منطقه‌ چهاردانگه‌ رفتند و دو کارگر افغانی‌ به‌ نام‌ اوصف‌ و شکور و پسر ۱۹ساله ای به‌ نام‌ مصطفی‌  را که‌ راننده‌ اتومبیل‌ بود، دستگیر کردند.
شکور و اوصف‌ به‌ تجاوز به‌ دختر جوان‌ اعتراف‌ کردند و مصطفی‌ در بازجویی‌ اولیه‌ گفت‌: من‌ فقط راننده‌ بودم‌ و از ماجرای‌ آدم‌ربایی‌ خبر نداشتم‌.  یکی‌ از دوستانم‌ به‌ من‌ گفته‌ بود که‌ با دوست‌ دخترش‌ در منطقه‌ میدان‌ نور قرار دارد. من‌ هم‌ با آنها رفتم‌، ولی زمانی دختر جوان‌ سوار ماشین‌ شد. دوستم‌ با تهدید چاقو او را به‌ زمین‌ کشاورزی‌ برد. اما همین‌ جوان‌ در بازجویی‌های‌ بعدی‌ اعتراف‌ کرد که‌ او نقشه‌ آدم‌ربایی‌ را می‌دانسته‌ و به‌ دختر جوان‌ هم‌ تجاوز کرده‌ است‌.
با اطلاعات‌ به‌ دست‌ آمده کارآگاهان‌ یکی‌ از همدستان‌ او به‌ نام‌ داود را که‌ در ربودن‌ فهیمه‌ شرکت‌ داشت‌ دستگیر کردند. اما هنوز سومین‌ جوان‌ فراری‌ است‌.
پرونده‌ این‌ آدم‌ربایی‌ به‌ شعبه‌ ۷۷ دادگاه‌ کیفری‌ استان‌ تهران‌ فرستاده‌ شد و مصطفی‌ و همدستش‌ داود دیروز در دادگاه‌ به‌ ربودن‌ فهیمه و تجاوز به‌ او اعتراف‌ کردند.
در حال حاضر  برای‌ دستگیری‌ سومین‌ جوان‌ متجاوز تلاشی‌ دوباره‌ آغاز شده‌ است‌ تا قاضی‌ دادگاه‌ حکم‌ خود را درباره‌ متهمان‌ صادر کند.
بنا به گزارشهای رسیده :: با توجه به  اقرار صریح ربایندگان دختر جوان پرونده این جنایت سیاه تجاوز به عنف به نظر مى رسد و آنان با مجازات اعدام روبرو شوند به شعبه ۷۷ دادگاه کیفرى استان تهران ارجاع شده است وقرار است ۵ قاضى به اتهامات هولناک عاملان جنایت سیاه رسیدگى کنند

مهران مدیری سری جدید قهوه تلخ را می سازد

مهران مدیری ساخت سری جدید قهوه تلخ را با بازیگران بزرگ و صاحب نامی آغاز کرده است….

تصویربرداری سری جدید مجموعه «قهوه تلخ» از امروز ۱۶ مهرماه پس از آماده‌سازی لوکیشن جدید، طراحی گریم‌ها و تمرین به صورت جدی آغاز شد.
بنا بر این گزارش، سری جدید با حضور بازیگران جدیدی مانند یوسف صیادی، سپند امیرسلیمانی، سعید امیرسلیمانی، رامین ناصرنصیر، آرش نوذری و مه‌لقا باقری به همراه حدود ۱۸ بازیگر دیگر سریال که از دوران گذشته به امروز آمده‌اند آغاز شد.
به گزارش فارس، لوکیشن جدید این مجموعه در نیاوران واقع شده که در آن یک آپارتمان تصویر شده و بازیگران جدید سریال نقش همسایه‌ها و ساکنان این آپارتمان را ایفا می‌کنند.
در سری جدید برخی از بازیگران سریال حذف شده‌اند که احتمالا به خاطر یک نواختی و افت کیفی سریال روی داده است.
زمان توزیع سری جدید هنوز مشخص نیست و سازندگان تصمیم دارند پس از ضبط و آماده‌سازی چند قسمت، توزیع سریال را آغاز کنند.
مهران مدیری در ابتدای سری ۲۵ سریال در سخنانی که با بینندگانش داشت، اعلام کرد که «قهوه تلخ» به دلیل یکنواختی نیاز به کمی تحول و جهش دارد که برای انجام این تغییرات، یک ماه زمان نیاز داریم.
وی افزود:‌ مدتی است که سریال «قهوه تلخ» یکنواخت شده که در حال حاضر زمان تغییر و جهش این مجموعه است‌؛ اما برای انجام این تغییرات به فرصت و صبوری مخاطبان نیاز داریم‌.
وی خطاب به بینندگان «قهوه تلخ» اعلام کرد: سری جدید سریال «قهوه تلخ» از یک ماه آینده به دست شما می‌رسد؛ یعنی سری ۲۶ این مجموعه را بعد از یک ماه خواهید دید.
مدیری توضیح داد: همیشه در طول این سال‌ها سریال‌هایی که ساخته شده از یک جایی احساس کردیم یکنواخت شده است‌؛ بنابراین شروع به تغییر و تحولات اساسی در سریال‌ها کردیم که در بسیاری از مجموعه‌ها این اتفاق افتاده و جواب خوبی هم داده است.
همچنین وی که پس از مدت‌ها با مخاطبان خود در سری ۲۵ سریال «قهوه تلخ» گفت‌وگو کرده است‌، یادآور شد:‌ تغییر و تحولات را در سری جدید «قهوه تلخ» آغاز کرده‌ایم که در سکانس آخر سری ۲۵ تمام افرادی که حضور داشتند، یک دفعه به جایی می‌روند که ممکن است شما را شگفت‌زده کند.
مدیری توضیح داد: در سری جدید «قهوه‌ تلخ» زمان‌، مکان‌، دکورها‌، لباس‌، شخصیت‌ها و حتی آواز تیراژ و موسیقی هم تغییر خواهد کرد و شما با یک سری جدید «قهوه تلخ» مواجه می‌شوید.
این کارگردان تاکید کرد: فعلا «قهوه تلخ» نخواهیم داشت تا یک ماه آینده که با شکل کاملا جدید شاهد یک جهش بزرگ خواهید بود.
علی‌رغم تاکید مدیری بر وقفه یک ماهه، مخاطبان این مجموعه حدود سه ماه است که شاهد وقفه در تولید این مجموعه شده‌اند.

Wednesday, September 28, 2011

نام دایی در هر ورزشگاهی فریاد می شود/ حتی برای بازی تیم ملی والیبال

فریاد نام علی دایی به نماد اعتراض علیه ورزش سیاسی بدل شده است.

به گزارش خبرآنلاین ؛ 12 هزار تماشاگر مشتاق حاضر در ورزشگاه آزادی دقایقی قبل از بازی ایران و کره در رقابت نیمه نهایی والیبال قهرمانی آسیا ، یکصدا نام علی دایی را فریاد کردند. زن و مرد با فریاد نام دایی پیش از شروع رقابت بزرگ تیم ملی والیبال ، اعتراض به ورزش سیاسی را مطرح ساختند بعد نام عزیز ایران بود که بی قطع فریاد می شد. سالن سرپوشیده آزادی ساعتی ست که جای سوزن انداختن ندارد و جمعیت این تکه از آهنگ گروه اریان را مدام برای تیم ملی کشورشان فریاد می کنند:« پیش تا پایان ای جاویدان ایران.»

Sunday, September 25, 2011

ای کاش جوانان بی گناه ما هم آمریکایی بودن و آزاد می شدند.

بلاخره پس از کش و قوی های فراوان جاش فتال، شان باوئر وسارا شورد توانستند خاک ایران را ترک  کرده وبه کشورشان باز گردند.حال اینکه تا همین چند روز پیش مقامات دولتی اسرار بر جاسوس بودن آنها داشتند و اینکه چه که یک شبه از این اتهام تبرعه شدند بحثی مجزا و خارج از گود ماست.اما این قضیه ما را به این فکر فرو برد که ای کاش ایرانی هایی که  به جرم عقیده در زندان های ایران هستند نیز آمریکایی بودند.و میتوانستند از زندان ها آزاد شوند.یاد آن جوان بی گناهی که پدر ندارد و مادر پیری دارد و خرج خانواده را در می آورد و در زندان است .بله جرم آن ایرانی بودنش است.باید در زندان بماندوبپوسد.

تاجزاده خطاب به مطهری: مستبدان هر چه پیرتر می‌شوند از آزادی بیشتر می‌هراسند

سید مصطفی تاج زاده در نامه ای خطاب به علی مطهری به مطالب طرح شده از سوی وی پاسخ داد.
به گزارش تحول سبز، این پاسخ در ادامه نامه نگاریهای تاج زاده و علی مطهری نگاشته شده است و پاسخی است به جوابیه  مورخ شانزدهم بهمن ماه ۸۹ دکتر علی مطهری به نامه قبلی وی.
تاج زاده که بدلیل محدودیتهای موجود در قرنطینه اوین تا پیش از مرخصی چند روزه خود در ماه گذشته از دسترسی به متن جوابیه ارسالی علی مطهری محروم بود در دوره کوتاه مرخصی خود از مفاد این نامه مطلع شد و اقدام به پاسخگویی به مطالب مطروحه در جوابیه فوق الذکر نمود.
این زندانی سیاسی در نامه خود از مطهری خواسته است تا با استفاده از موقعیت نمایندگی خود ترتیبی اتخاذ نماید تا پاسخ جدیدش را در اسرع وقت تحویل وی دهند تا سنت حسنه گفت‌وگوی انتقادی تداوم یابد و به روشن شدن مسائل بیشتری بینجامد.
معاون سیاسی و رییس ستاد انتخابات دولت اصلاحات در این نامه که عمدتا به بحث در اهمیت دموکراسی و آزادی پرداخته تلاش کرده است تا به شبهات مطرح شده از سوی علی مطهری به نامه پیشین خود پاسخ دهد.
وی در بخشی از این نامه آورده است:”معتقدم اگر زمانی اکثریت ایرانیان به هر دلیل جمهوری اسلامی را نخواهند، حتی اگر تشخیصشان غلط باشد، ما شرعاً و قانوناً چاره‌ای جز تمکین به تمایل اکثریت نداریم، این یعنی دموکراسی واقعی.”
عضو ارشد جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین با مقایسه روش و منش اصلاحطلبان با اقتدارگرایان در بخشی از نامه خود نوشته است:” تفاوت بینش و روش اصلاح‌طلبان با نگرش آقای احمدی‌نژاد و همکارانش در «باز» و «بسته» بودن جامعه است. مطلوب آنان جامعه‌ای بسته به نام «جامعه ولایی» است که در آن آزادی اندیشه و بیان محلی از اعراب ندارد و انتخابات آزاد را برای همه ملت‌ها جز ایرانیان خوب و لازم می‌دانند چون معتقدند ملت ایران صغیر است.”
متن کامل این نامه در ادامه می آید:
به نام خدا
جناب آقای دکتر علی مطهری
با سلام و احترام
نامه شانزدهم بهمن ماه سال گذشته جنابعالی، در بیست و سوم خرداد ۹۰، همزمان با دریافت خبر درگذشت جانگداز مرحوم هدی صابر در زندان اوین و دو روز قبل از مرخصی شش روزه در اختیارم قرار گرفت. مایل بودم پاسخ شما در همان زمانی که صادر می‌شود به دست من برسد تا باب مکاتبه ما همچنان باز بماند و از این راه علاقه‌مندان، دیدگاه‌های طرفین را بهتر دریابند و گفت‌وگوی محترمانه و برادرانه جای سخنرانی‌های یک طرفه همراه با تهمت و اهانت و هتاکی را بگیرد. امیدوارم جنابعالی با استفاده از موقعیت نمایندگی خود ترتیبی اتخاذ نمایید تا پاسخ جدیدتان را در اسرع وقت تحویل من دهند تا سنت حسنه گفت‌وگوی انتقادی تداوم یابد و به روشن شدن مسائل بیشتری بینجامد.
در مقدمه نامه خود درباره انتخابات فرموده‌اید: «همان طور که امثال جنابعالی به دلیل قطعی گرفتن تقلب از قبل از برگزاری انتخابات مقصر بوده‌اید، کسانی از دولت هم که به گونه‌ای عمل کردند که شبهه تقلب را تقویت نمود مقصر بوده‌اند و روزی طرفین باید در دادگاه صالحه پاسخگو باشند.»
در این مورد تذکر چند نکته را لازم می‌دانم، پس از آن به بحث در اهمیت دموکراسی و آزادی خواهم پرداخت. به علت طولانی شدن پاسخ ترجیح دادم که در نامه دیگر خود به بحث درباره اجباری یا اختیاری بودن حجاب بپردازم.
من تاکنون دو بار در مورد انتخابات محاکمه شده‌ام. ده سال پیش هنگامی ‌که به عنوان رییس ستاد انتخابات کشور انتخابات مجلس ششم، به اقدام‌های غیرقانونی رییس هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات و دبیر شورای نگهبان از جمله در زمینه ابطال غیر قانونی یک چهارم آرای مردم تهران و تغییر نتیجه انتخابات و جایگزینی آقای حداد عادل نفر سی و سوم به جای آقای علیرضا رجایی نفر بیست و هشتم فهرست منتخب اعتراض کردم، آقای جنتی شکایتی علیه من تسلیم مقامات قضایی کرد. اینجانب هم متقابلاً به دلیل تخلف‌های وی و شورای نگهبان شکایت‌نامه‌ای تقدیم دستگاه قضایی کردم. مستحضرید که به شکایت آقای جنتی رسیدگی شد و من ضمن تبرئه شدن از هر گونه تخلفی در انتخابات، به دلیل دیگری به محرومیت سی ماهه از خدمات دولتی محکوم شدم . اما در دوازده سال گذشته هرگز به شکایت رییس ستاد انتخابات کشور از ایشان رسیدگی نشد.

در سال ۸۸ نیز روز بعد از برگزاری انتخابات بازداشت و شش ماه بعد محاکمه شدم و با اینکه حتی یک اقدام خلاف قانون انجام نداده بودم، به شش سال زندان و ده سال محرومیت از فعالیت‌های حزبی و مطبوعاتی محکوم شدم و اکنون در اوین در قرنطینه‌ به سر می‌برم. حتماً می‌دانید اینجانب در اعتراض به رسیدگی نکردن به شکایتم و عدم تشکیل دادگاه آقای جنتی از خود دفاع نکردم. پس از محکومیت نیز خواهان تجدیدنظر نشدم و اعلام کردم مادام که به شکایت من از دبیر شورای نگهبان رسیدگی نشود، در هیچ دادگاهی از خود دفاع نخواهم کرد. برای تحقق عدالت جنابعالی می‌توانید از وزیر دادگستری سؤال کنید که چرا قوه قضاییه از دوازده سال پیش تاکنون به شکایت من از آقای جنتی رسیدگی نکرده است که به باور من اگر رسیدگی می‌کرد، سلامت انتخابات در جمهوری اسلامی تضمین می‌شد و حوادث سال ۸۸ رخ نمی‌داد. همچنین می‌توانید از مقامات قضایی بپرسید که چرا به شکایت سال گذشته من و دوستان در بندم علیه هسته مرکزی دخالت‌کنندگان غیرقانونی در انتخابات ۸۸ که سردار مشفق سخنگویی آنان را به عهده دارد رسیدگی نمی‌کنند؟ بنابراین اعلام این‌که طرفین یعنی فعالان ستاد انتخاباتی آقایان موسوی و کروبی و نیز مجریان انتخابات ۱۳۸۸ باید در برابر دادگاه صالحه پاسخگو باشند، دست‌کم درباره من وجهی ندارد، زیرا به ناحق محاکمه و محکوم شده‌ام. پیشنهاد جنابعالی درباره طرف مقابل نیز بی‌وجه است، زیرا مصونیت آهنین دارد و در ۸۴ سالگی مجدداً به عضویت در شورای نگهبان منصوب شده و اکنون رییس هیأت نظارت است و در جهت به وحدت رساندن اصولگراها که یکی از جناح‌های حاضر در انتخابات هستند، تلاش می‌کند!
جناب آقای مطهری
مستحضرید که تأکید من بر انتخابات به این دلیل است که آن را تنها راه نجات و تعالی کشور می‌دانم و متأسفم که پس از تفسیر غلط شورای نگهبان، «نظارت ملت بر مقامات» به «نظارت مطلقه و غیرپاسخگوی مقامات بر ملت» تبدیل شده است. به طوری که اکنون نگرانی از سلامت انتخابات اختصاص به اصلاح‌طلبان ندارد و بخش قابل توجهی از اصولگراها نیز نگران شده‌اند و از جمله از تشکیل کمیته صیانت از آرا و اختلاس خواندن هزینه اموال عمومی به سود افراد خاص سخن می‌گویند. به همین دلیل باید به این وضعیت پایان داد و اجازه نداد معاون اول آقای احمدی‌‌نژاد در مجلس اعلام کند اگر پرونده وی مورد رسیدگی قرار گیرد، معلوم می‌شود مخارج تبلیغات انتخاباتی اکثریت قاطع نمایندگان کنونی، از آقایان لاریجانی و باهنر تا پایین از همین محل پرداخت شده است و به این ترتیب بکوشد برای خود مصونیت قضایی ایجاد کند.
جناب آقای علی مطهری
در نامه خویش مرا متهم کرده‌اید که: «از مطالب شما چنین بر می‌آید که برای آزادی و دموکراسی ارزشی بیش از حد لازم قائل هستید به طوری که سایر ارزش‌ها تحت‌الشعاع آن قرار می‌گیرد … اشکالی که در دوره اصلاحات وجود داشت و گویی ارزشی غیر از آزادی وجود نداشت.» سپس فرموده‌اید که: «آزادی را بالاترین ارزش‌ها دانستن و از بقیه ارزش‌ها غافل شدن یک خطاست.»
خوشبختانه استاد مطهری پیش‌تر پاسخ این شبهه را با توجه به تأکید متعادل و متوازن بین آزادی معنوی و آزادی‌های اجتماعی و دموکراتیک، در تفسیر آیه ۶۴ سوره آل عمران مطرح فرموده‌اند و من نیز در مقاله «کشتی حلف‌الفضول» کوشیده‌ام به استناد مباحث شهید مطهری ذیل آیه فوق، روزآمد بودن آن سخنان را در متن رخدادهای مهم امروز نشان دهم.
بنابراین برخلاف آنچه به اینجانب نسبت داده‌اید معتقدم غیر از آزادی و دموکراسی ارزش‌های دیگری نیز وجود دارد و از آن‌ها غافل نیستم. اما و صد اما که تحقق آرمان‌های دیگر از جمله اجرای احکام اسلامی را مشروط به استقرار دموکراسی و تأمین آزادی‌های مدنی و سیاسی شهروندان می‌دانم، همچنان که پدر بزرگوارتان معتقد بود. در حقیقت آزادی و دموکراسی شرط لازم زیست انسانی و اخلاقی است. بدون آزادی که مفهومی عمدتاً سلبی است (البته آیزیا برلین از «آزادی مثبت» نیز دفاع کرده است که به آن بحث نمی‌پردازم) و در فقدان دموکراسی که پدیده‌ای کاملاً ایجابی بوده و منظور از آن جلب مشارکت آزاد همه انسان‌ها در تعیین سرنوشت خویش است، سیاست‌ورزی انسانی و اخلاقی ممکن نیست. علت روشن است؛ فعل اخلاقی فقط برای فاعل مختار معنا دارد. موجود مضطر و غیر مختار موضوع داوری اخلاقی قرار نمی‌گیرد. سیاست‌ورزی نیز از نقطه‌ای شروع می‌شود که رقابت و مشارکت آزاد ممکن باشد و در غیاب دموکراسی و آزادی «قانون تنازع بقا» یا «داروینیزم اجتماعی» یا همان «قانون جنگل» حاکم خواهد شد؛ موجود قوی‌تر و درنده‌تر حکومت می‌کند. این همان نکته‌ای است که مطهری آزادیخواه بر آن تأکید داشت و می‌گفت تحقق آرمان‌های انقلاب‌ اسلامی، «فرع بر این است که اولین خواسته [برقراری نظام دموکراسی] اجرا شود. بدون آن هیچ چیز دیگر عملی نیست و اگر عملی شود مانند همیشه جز صورت‌سازی و فریب و اغفال نخواهد بود.» (یادداشت‌ها، جلد ۶، ص ۲۰۲). آل سعود و طالبان هر دو خود را مجری احکام اسلامی می‌خوانند. آیا در نبود دموکراسی و آزادی اجرای احکام شرع ارزش دارد؟ توجه دارید که ماهیت هر دو رژیم استبدادی است که چون به نام اسلام اعمال می‌شود، آن را استبداد دینی می‌خوانیم. البته یکی متحد دولت آمریکاست و دیگری در پی آغاز جنگ صلیبی علیه آن. با وجود این هر دو حکومت از نظر ما ناپسند و محکوم است.
جناب آقای مطهری
تصور می‌کنم جنابعالی نیز قبول دارید که درد تاریخی ملت ما و جهان اسلام «استبداد» است. استعمار نیز از این زاویه توانست بر مقدرات میلیون‌ها مسلمان حاکم شود. خوشبختانه در حال حاضر دیکتاتوری که وجه مشترک رژیم‌های مصر، تونس، لیبی، بحرین، یمن و سوریه است، آماج اعتراضات مردمی قرار دارد و بزرگترین خواست مردم منطقه،‌ رسیدن به حقوق خود و در رأس همه به رسمیت شناخته شدن حق تعیین سرنوشت است. خوشبختانه در عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات،‌ نیاز به ارائه دلایل زیادی نیست تا ثابت شود «استبداد» چشم اسفندیار و نقطه ضعف هر رژیم سیاسی از منظر امنیت عمومی و ملی است. رژیم‌های دیکتاتور سست‌ترین نظام‌های سیاسی به شمار می‌روند. به این ترتیب در قرن بیست و یکم دموکراسی فقط شرط زیست انسانی و اخلاقی نیست، بلکه دکترین امنیت ملی است. به بیان دیگر شرط لازم ثبات سیاسی پایدار و همه‌جانبه در هر جامعه‌ای «برقراری نظام دموکراسی» و تأمین حقوق و آزادی‌های مدنی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی شهروندانش است. بنابراین بی‌توجهی به آزادی و دموکراسی، بی‌آینده کردن پایه‌های امنیت و نظم سیاسی است. بهار عربی، یک بار دیگر ثابت کرد دوگانه «استبداد» یا «فتنه» تنها انتخاب مردم مسلمان نیست. دوگانه واقعی اکنون همزیستی مسالمت‌آمیز صاحبان گرایش‌های گوناگون، حکومت اکثریت و بهره‌مندی اقلیت از حقوق خویش و نیز حاکمیت قانون از یک طرف و بروز خشونت‌های گسترده و احیاناً جنگ داخلی از طرف دیگر است.
تنوع و تکثر سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، قومی، زبانی،‌ مذهبی، دینی، اجتماعی و… در هر جامعه گسترده‌تر و عمیق‌تر از آن است که بتوان آن را انکار کرد یا نادیده‌اش گرفت. پیروان گرایش‌های مختلف یا باید با هم بجنگند تا سرانجام یک گرایش مسلط شود و بتواند سلیقه خود را به دیگران تحمیل کند یا باید به موازین دموکراسی تن دهند. امروز استبداد ناممکن شده، زیرا پایه‌ها و ابزارهای اعمال آن متزلزل شده است. برای مثال انحصار اطلاع‌رسانی در هم شکسته است و سرکوب شهروندان به علت رسوایی ناشی از افشای آسان و فوری آن روز به روز دشوارتر شده است. همچنین کوس رسوایی نظام تک حزب و تک صدا نیز از هر طرف به گوش می‌رسد و شکاف طبقاتی و فسادهای اقتصادی حاکمان نیز برای مردم و به ویژه جوانان تحصیلکرده شهری قابل تحمل نیست. بنابراین دو گزینه باقی می‌ماند؛ انتخاب اول «فرقه‌گرایی» عمدتاً به نام دین و گزینه دوم پذیرش حقوق همه شهروندان و رعایت موازین دموکراسی که در آن حتی اگر گروهی آرای اکثریت را به دست آورد، نمی‌تواند و نباید حقوق رقبای خود را سلب کند و مانع چرخش مسالمت‌آمیز قدرت شود. به باور من آنچه اکنون منطقه ما را تهدید می‌کند، عمدتاً «فرقه‌گرایی» است که اساس آن نفی حقوق و آزادی‌های «غیرخودی‌ها» یا «دگراندیشان» است. از آن‌جا که خاورمیانه «لبنانیزه» شده است، انتخاب کشورها و جوامع یا دموکراسی است یا جنگ داخلی.
این خطر حتی ترکیه را هنوز تهدید می‌کند، اگرچه احتمال وقوع ستیز و خشونت بسیار کم شده است. همچنان که شبح منازعات خونین بر فراز لبنان، فلسطین، عراق، افغانستان، لیبی و سوریه در پرواز است. حتی مصر و تونس نیز از این تهدید در امان نیستند. به این ترتیب دموکراسی نه تنها جانشین استبداد شده، بلکه تنها راه جلوگیری از بروز فتنه (هرج و مرج و جنگ داخلی) است. پس تأکید بر آن به معنای نادیده گرفتن ارزش‌های دیگر نیست. تأکید بر تأمین ثبات و نظم سیاسی است. دموکراسی نظامی است که در آن نه تنها تنوع و تکثر تهدید محسوب نمی‌شود، بلکه این اختلاف‌ها را به نقطه قوت کشور و جامعه تبدیل می‌کند.
جناب دکتر مطهری
جنابعالی در نامه خود به رابطه بین دموکراسی و پیشرفت اقتصادی اذعان کرده‌اید. بنابراین در این زمینه مصدع نمی‌شوم. فقط یادآوری می‌کنم که دموکراسی با توسعه نه فقط تلازم دارد، بلکه آن را همه‌جانبه نموده و مانع رشد کاریکاتوری علوم و فنون می‌شود. مگر پیشرفت علمی و فنی و اقتصادی در بلوک شرق سوسیالیستی را فراموش کرده‌ایم که در آن اتم را شکافته و بیش از ۳۵۰۰ سلاح اتمی ساخته و در فتح آسمان بر آمریکا پیشی جستند، اما به علت استبداد و نقض حقوق و آزادی‌های اساسی شهروندانش، پیشرفتشان یک بعدی بود و در حوزه علوم انسانی و اجتماعی حرفی برای گفتن نداشتند؟
به باور من آنان از آنچه استاد مطهری به حق متذکر ‌شد، یعنی از «آزادی که شرط اصلی رشد و تکامل انسانی و اجتماعی» است، غفلت کردند. به همین دلیل با وجود فداکاری‌های بزرگ و تلاش مستمر، عقب ماندند و به جای «نظام سرمایه‌داری» که وعده سقوط آن را می‌دادند، خود فرو پاشیدند.
به این ترتیب ثابت شد اگر حاصل نظام سرمایه‌داری خلق «انسان تک‌ساحتی» باشد، هر نظام استبدادی (به نام کمونیسم، فاشیسم، طالبانیسم یا سکولاریزم) ایجاد «جامعه‌ای تک‌ساحتی» و «پادگانی» است که با حقیقت زندگی که «تنوع و حتی تضاد علایق و منافع و پیوند و گسست مستمر است» در ستیز است. رژیم استبدادی فقط به «قدرت گرم» تکیه می‌کند، به همین دلیل آسیب‌پذیر است و همواره در معرض آشوب و قیام مردمی و در نهایت سرنگونی قرار دارد. به نظر جنابعالی بقای دیکتاتوری‌ها جای شگفتی دارد یا سقوطشان؟ در اقتدار دموکراسی همین بس که آثار منفی و غیر انسانی نظام سرمایه‌داری را پوشش داده، ثبات سیاسی آن جوامع را با وجود شکاف‌های طبقاتی عظیم و آشکار در درون و غارت خونین کشورهای در حال توسعه حفظ کرده است.
در نقطه مقابل در آسیب‌پذیری رژیم دیکتاتوری کافی است توجه کنیم که تمام خدمات انقلابیون روسیه را در از بین بردن بی‌سوادی، تأمین شغل، مسکن، بهداشت، غذا و بیمه‌های اجتماعی برای همه شهروندان خود و جلوگیری از شکل‌گیری طبقه سرمایه‌دار به باد داد. حتی این حقیقت که کمونیست‌ها کشور خود را از قدرتی دست چندم به یکی از دو ابرقدرت جهانی تبدیل کردند، مردم استبدادزده و تحقیر شده شوروی را به حفظ آن رژیم سیاسی مجاب نکرد. علت روشن است: تحقیر، تحقیر است؛ این‌که حاکمان به چه نامی و با چه اهداف و روش‌هایی حقوق و آزادی‌های اساسی مردم را نفی ‌کنند، ماهیت تحقیر را تغییر نمی‌دهد. انفجار نیز حاصل فقدان کرامت و انباشت تحقیر است.البته نوع انقلاب‌ها به نوع تحقیری که به مردم تحمیل می‌شود، بستگی دارد.
از طرف دیگر تجربیات بشر بیانگر آن است که نظام دموکراسی، اگر تنها راه حل مشکلات اجتماعی نباشد، با اطمینان می‌توان گفت بستر لازم را برای دستیابی به راه‌حل بهینه حل معضلات مدنی و سیاسی فراهم می‌کند. فکر نمی‌کنم شما نیز شک داشته باشید که مشارکت همگانی در عرصه‌های گوناگون اجتماعی و سیاسی نیرویی می‌آفریند که می‌تواند بر دشوارترین مشکلات فائق آید و هزینه اقدام‌های بنیادین را کاهش دهد.
رییس محترم مرکز نشر آثار استاد مطهری
جنابعالی درباره مسائل فرهنگی دغدغه زیادی دارید که در جای خود مفید و لازم است. اگرچه در تحلیل مسائل و معضلات فرهنگی و ارائه راهکارها اختلاف جدی بین ما وجود دارد، با وجود این قصد دارم توجه شما را به یک نکته استراتژیک جلب ‌کنم که شاید نتواند ما را به یکدیگر نزدیک‌تر کند، ولی قادر است طرفین را به راه‌حل مشترکی برساند. آن نکته که به تجربه ثابت شده، آن است که نظام دموکراتیک در بازتولید هنجارهای فرهنگی رسمی و حکومتی قابل قیاس با نظام استبدادی نیست. در رژیم‌های بسته و دیکتاتوری معمولاً دو فرهنگ در جامعه شکل می‌گیرد؛‌ فرهنگ رسمی و فرهنگ مردمی. این دو فرهنگ، بسته به شکل و میزان اعمال استبداد از یکدیگر فاصله می‌گیرند. برای مثال با وجود آن‌که رژیم شاه در جهت مقابله با اندیشه و هنجارها و شعارهای اسلامی تلاش زیادی ‌کرد، اما نتیجه عکس گرفت و علاقه به اسلام در جامعه گسترش یافت و اندیشه اسلامی ژرفا و تنوع بیشتری پیدا کرد.
پدیده‌ای که در سال‌های اخیر در مصر و سوریه و دیگر حکومت‌های استبدادی مشاهده می‌شود. مگر مردم در افغانستان پس از سقوط طالبان به آرایشگاه‌ها هجوم نبردند و عراقی‌ها به کربلای معلی سرازیر نشدند؟ به هر حال در رژیم‌های استبدادی بین «خواست مردم» و «منویات حاکم» نسبت معکوس برقرار می‌شود. به همین دلیل مستبدان هر چه پیرتر می‌شوند از آزادی بیشتر می‌هراسند و با توجیه‌های گوناگون به جنگ آن می‌روند. زیرا می‌دانند خواست مردم در تقابل با عملکرد و خواست آنان شکل می‌گیرد و با اولین نسیم آزادی، تبلیغات و هنجارهای حاکم به محاق خواهند رفت. نگرانی اقتدارگراها از استفاده ایرانیان از حقوق و آزادی‌های سیاسی ریشه در همین واقعیت دارد.
در نظام دموکراتیک، به علت آن‌که حاکمان از سوی مردم انتخاب و آزادی شهروندان به طور نسبی تأمین می‌شود، بین فرهنگ رسمی و مردمی فاصله عمیقی ایجاد نمی‌شود. دموکراسی معمولاً ضد خود (به معنای براندازی تمام عیار) را ایجاد نمی‌کند یا دست‌کم با رژیم استبدادی قابل قیاس نیست. افزون بر آن همچنان که استاد مطهری تأکید می‌کرد اندیشه، ارزش‌ها، هنجارها و فرهنگ و ادب اسلامی در فضای آزاد سریع‌تر و همه‌جانبه‌تر از محیط‌‌های بسته رشد می‌کند و گسترش می‌یابد. البته با کمال تأسف باید اعتراف کرد که از صدر اسلام تاکنون، جز در موارد بسیار استثنایی، مسلمانان تحت نظام‌های استبدادی زندگی کرده و در مجموع به آن خو گرفته‌اند. به همین دلیل بسیاری از سنت‌گراهای مسلمان از دموکراسی و آزادی می‌ترسند و نمی‌دانند که چگونه باید با فضای باز کنار بیایند. این در حالی است که بسیاری از مسلمانانی که در کشورهای دموکراتیک زندگی می‌کنند، توانسته‌اند ضمن حفظ اعتقادات، ارزش‌ها و هنجارهای اسلامی با آن نظام‌ها کنار بیایند. حتی در رژیم‌های دموکراتیکی مانند فرانسه که برخی قوانین ضد اسلامی مانند ممنوعیت روسری در برخی مراکز آموزشی وضع کرده‌اند، رو به رشد بوده‌اند.
برای این‌که جای شبهه باقی نماند مایلم به این سؤال جواب دهید که امکان گسترش اسلام را در فضای دموکراتیک و باز بیشتر می‌دانید یا در محیط بسته و استبدادی؟ البته پاسخ این پرسش را پدر بزرگوارتان با دو واژه کلیدی «جامعه باز» و «مرزهای باز» داده است. صفاتی که در حکومت یکدست کنونی «جرم» و «سند وابستگی به اجانب» محسوب می‌شود، اما پیش از پیروزی انقلاب از «افتخارات» ما مسلمانان ایرانی به شمار می‌رفت و بیانگر «استقلال» و «اعتماد به نفس ما» بود؛ به باور آن شهید بزرگوار تحقق آرمان‌های اسلامی نه تنها در نظام‌های باز و دموکراتیک بیشتر محتمل است، بلکه معتقد بود اسلامی منادی و مؤسس چنین نظامی است. مگر صراحت ایشان را درباره تبدیل «جامعه بسته موبدی» در ایران به «جامعه باز» پس از ورود اسلام به سرزمین خویش فراموش کرده‌ایم؟ و مگر نظریه درخشان وی را در کتاب «خدمات متقابل اسلام و ایران» از باور برده‌ایم؟ آن‌جا که درباره «مرزهای باز» و «دروازه‌های باز» از شگفتی و رشک خلیفه اموی درباره ایرانی بودن اکثر پیشوایان دینی حوزه تمدن اسلامی سخن می‌گوید و آن را نتیجه فرصت‌سازی و ظرفیت‌سازی اسلام برای ایرانیان می‌داند.
بر این اساس اعلام می‌کنم «رژیم بسته و تک‌صدا» ربطی به اسلام ندارد، همچنان که با انقلاب اسلامی و قانون اساسی و وعده‌های امام و خواست مردم هم ارتباط ندارد. «بستن فضای جامعه» بازگشت به پیش از اسلام است که به ویژه در اواخر عصر ساسانیان با تحریف کلام جاودان زرتشت بزرگ، یعنی «پندار نیک، گفتار نیک و کردار نیک» مستقر شده بود. پیامبران توحیدی، از جمله زرتشت، هرگز بشارت دهنده جامعه بسته نبودند. روشن است که رسیدن به «جامعه باز» و «مرزهای باز» جز با دفاع از آزادی و دموکراسی ممکن نیست.
جناب آقای مطهری
تفاوت بینش و روش اصلاح‌طلبان با نگرش و مشی آقای احمدی‌نژاد و همکارانش در همین «باز» و «بسته» بودن جامعه است. مطلوب آنان جامعه‌ای بسته به نام «جامعه ولایی» است که در آن آزادی اندیشه و قلم و بیان محلی از اعراب ندارد. بهترین دلیل آنکه معاون مطبوعاتی دولت دهم تا این اواخر چنان تنگ نظر بود که آقای صفارهرندی در قیاس با او از نظر آزادی «جان لاک» محسوب می‌شود! آنان تجمع اعتراض‌آمیز مردم علیه ارکان حکومت را توطئه بیگانگان می‌خوانند. به همین دلیل وزارت کشور مجوز هیچ اجتماع اعتراضی را برای منتقدان صادر نمی‌کند. دولت‌های نهم و دهم منتقدان و مخالفان را حتی اگر مسلمانانی مؤمن و پاک باشند خس و خاشاک می‌خوانند، اگر فتنه‌گر ننامند. نظام مطلوب آقای احمدی‌نژاد تک‌‌حزبی است و در آن فقط حزب ولایت مشروعیت دارد. تعجب ندارد که دولت دهم پرچمدار انحلال احزاب است. آنان انتخابات آزاد را خوب و لازم می‌دانند، اما برای همه ملت‌ها جز ایرانیان. چون معتقدند ملت ایران صغیر است و در صورتی که انتخابات ذیل نظارت استصوابی- نظامی برگزار نشود، اکثریت ایرانیان به منحرفان رأی می‌دهند. هیأت‌های اجرایی منصوب وزارت کشور دولت نهم صلاحیت داوطلبان منتقد خود را در سطح وسیعی رد و کار آقای جنتی را راحت کردند. با چنین نگاه و عملکردی آقایان روسری را آزاد می‌خوانند که دلیل آن نه اعتقاد به آزادی‌های اساسی و نه جلوگیری از تحقیر هموطنان که تلاشی ابزاری و تاکتیکی و با تاریخ مصرف برای جلب آرای آنان است. امیدوارم که از یاد نبرده باشید که وزیر فرهنگ دولت نهم در سرمقاله خود در کیهان، کشتار حدود سه هزار دانشجوی چینی را در میدان «صلح آسمانی» (تیان آن من) در سال ۱۹۸۱ میلادی، «مرهم شفابخش مشکلات چین» خواند!؟ با چنین نگاهی آیا «داروی شفابخش مشکلات ایران»، رد شدن ماشین پلیس از روی پیکر معترضان در روز عاشورای حسینی ۱۳۸۸ در تهران نیست؟ چرا آقای احمدی‌‌نژاد هرگز خواستار باز شدن جعبه سیاه این فاجعه نیست؟
جناب دکتر علی مطهری
ظاهراً شما نیز قبول دارید که دموکراتیک بودن هر رژیم، دستیابی به منافع ملی را در عرصه بین‌المللی به بهترین شکل و با کمترین هزینه ممکن می‌‌کند. در حقیقت نظام دموکراتیک نه تنها رافع بسیاری از تهدیدهای جهانی است، بلکه امکان جلب همدردی‌ ملت‌ها و افکار عمومی، جذب سرمایه خارجی، تکنولوژی، کالای مرغوب و حتی مدیریت برتر را به مراتب بیش از نظام استبدادی فراهم می‌کند. علاوه بر این،‌ نظام دموکراسی تسهیل‌‌گر صادرات کالاهای داخلی به خارج است. مشارکت اشخاص و شرکت‌های ایرانی در اقتصاد جهانی را تسهیل می‌کند و از این طریق به شکوفایی اقتصادی کشور یاری می‌‌رساند.
از پیامدهای زیباشناختی نظام دموکراتیک می‌گذرم و چند نکته کوتاه درباره رابطه نظام دموکراسی با منافع ملی و جایگاه جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان عرض می‌کنم.
به طور خلاصه آنکه چنانچه جمهوری اسلامی ایران دموکراتیک اداره شود، الگوی مسلمانان می‌شود. همچنان که وقتی این نظام به سمت انسدادی شدن حرکت می‌کند، عبرت آنان می‌شود. علت این‌که حرکت‌های مردم منطقه متأثر از انقلاب اسلامی است، اما هیچ ملتی حکومت کنونی ما را مدل مختار خود نمی‌خواهد و نمی‌خواند، همین مسأله است. انقلاب اسلامی «باز» بود و جمهوری اسلامی کنونی «بسته». چرا ترکیه با رهبری حزب عدالت و توسعه، مدل مختار بسیاری از مردم منطقه شده است؟ مگر نه این‌که دموکرات- مسلمانان ترکیه خود از اصلاح‌طلبان ایرانی الگو گرفتند و در پی سازگاری «اسلام» و «دموکراسی» برآمدند؟ اگر اصلاحات ادامه یافته بود، امروز ایران الگوی کشورهای منطقه بود نه ترکیه. برای این که مدعای فوق را بی‌پشتوانه نخوانید، از جنابعالی می‌پرسم چند درصد مردم مصر، تونس، لیبی، یمن، بحرین، سوریه، مغرب و اردن، مخالف شرکت غیرمسلمان‌ها (سکولارها یا دیگر گرایش‌ها) در رقابت‌های انتخاباتی هستند؟ چند درصد آنان از ضرورت اجباری کردن حجاب سخن می‌گویند و وظیفه حکومت را اجرای سنگسار و قطع دست سارق می‌‌خوانند و رهبری سیاسی کشور را در انحصار روحانیون خود (فقها) می‌دانند؟
حقیقت آن است که ایران پس از عصر اصلاحات، به جای آنکه «الگوی» دیگران شود، همچنان که برای دموکرات- مسلمانان ترکیه شد، «عبرت» دیگران شده است. به هر حال بسیار مشتاقم به این سؤال جواب دهید که چرا اکثر نخبگان مسلمان پس از قیام‌های مردمی اخیر اعلام می‌کنند قصد تأسیس نظامی مشابه ایران را ندارند؟ تنها استثناء طالبان است که شجاعانه‌تر و صادقانه‌تر از اقتدارگراهای ایرانی اعلام کرده که هدفش تشکیل حکومت اسلامی است تا احکام شرعی را به زور اجرا کند و به زعم خود اسلام را بر همه ادیان و مکاتب در عمل برتری بخشد و از سرزنش هیچ سرزنش کننده‌ای نمی‌هراسد.
جناب آقای دکتر مطهری
وجه دیگر استقرار نظام دموکراسی در ایران و دیگر کشورهای مسلمان، مقابله انسانی،‌ جهان‌پسند و تأثیرگذار با توسعه طلبی رژیم اسرائیل و دول استعمارگر غربی است. آیا صهیونیست‌ها بیش از شش دهه نان این نظریه را نخورده‌اند که «دولت اسرائیل تنها نظام دموکراتیک در میان اقیانوسی از دیکتاتوری‌های عرب است»، بنابراین خود را شایسته هرگونه کمک و حمایت از سوی کشورهای دموکراتیک می‌دانند تا بتوانند اقدام‌های ضد حقوق بشری خود را توجیه کنند؟ «بهار عربی» این مدعا را به چالش کشیده که اسلام مساوی است با استبداد و تروریسم، همچنان که عصر خاتمی و اصلاحات در مقیاس محدودتری چنین فضایی ایجاد کرد. بر این باورم که پاسخ مؤثر به تبلیغات سوء آن دسته از مستشرقان که «مسلمانان» و «اعراب» را به عنوان «دیگری غرب»، عقب مانده، بی‌تمدن، خشن و … معرفی می‌کنند، بهار عربی و استقرار دموکراسی در جوامع مسلمان و رعایت حقوق، کرامت و آزادی ساکنان این سرزمین‌هاست نه فرقه‌گرایی و استبداد دینی. رژیم اسرائیل از استقرار دموکراسی در جوامع مسلمان احساس خطر می‌کند نه از نفی «هولوکاست» و یهودستیزی به شیوه هیتلری.
از سوی دیگر جنابعالی بر این باورید که اسلام داعیه جهانی دارد. با شما هم عقیده‌ام، اما باید روشن شود که «جهانگیری اسلامی» و به عبارت دقیق‌تر «جهان‌شمولی اسلام» یعنی چه و از کدام راه ممکن و مفید است؟ آیا پیوند اسلام با دموکراسی و استقرار «نظام دموکراتیک» در جوامع مسلمان‌، قلوب جهانیان را به سوی اسلام جلب می‌کند یا ارائه «استالینیزم فقاهتی»؟
جنابعالی می‌دانید که با وجود تبلیغات سوء و گسترده بدخواهان اسلام (صهیونیسم بین‌الملل نقش بارزی در این زمینه دارد) مبنی بر ایجاد پیوند ذاتی «طالبان» و «القاعده» با «اسلام» و در نتیجه برقراری «این‌همانی» بین «تروریسم» و دین محمدی (ص)، باز هم گرایش به اسلام در اروپا و آمریکا حرف نخست را می‌زند و اسلام در قیاس با سایر ادیان و مکاتب از رشد بیشتری برخوردار است. با این واقعیت در نظر بگیرید اگر ما توانسته بودیم چهره واقعی اسلام و پیامبر رحمتش را که «خلقی عظیم» داشت به جهانیان معرفی کنیم، موج گرایش به اسلام، حتی در خود غرب چقدر گسترده‌تر می‌شد؟
جناب آقای علی مطهری
جنابعالی در بخش دیگری از نامه خود اعلام کرده‌اید: «دموکراسی واقعی یعنی این‌که ملاک میل مردم باشد و آنچه که راه را مشخص می‌کند، تمایلات مردم است نه مکتب و ایدئولوژی. یک روز اکثریت مردم می‌خواهند همجنسگرایی آزاد باشد، آزاد می‌شود. روز دیگر می‌خواهند ممنوع باشد،‌ ممنوع می‌شود.»
با وجود این مدعی شده‌اید: «به تعبیر شهید مطهری علت این‌که امام خمینی و یارانش تعبیر «جمهوری دموکراتیک اسلامی» را نپذیرفتند این بود که از نظر ما دموکراتیک بودن این جمهوری در دل اسلامی بودن آن نهفته است، نه این‌که این جمهوری بنیادهای دموکراتیک دارد و بنیادهای اسلامی.»
موجب امتنان خواهد بود توضیح دهید اگر «دموکراسی واقعی» پدیده ناپسندی است که به همجنس‌گرایی ختم می‌شود، چگونه دموکراتیک بودن این جمهوری در دل اسلامی بودن آن نهفته است؟ دقت بفرمایید این نگاه و ادبیات، جنابعالی را به دیدگاه‌ها و مدعیات آقای مصباح یزدی نزدیک‌ می‌کند که رهبر فقید انقلاب اساساً به دموکراسی اعتقاد نداشت و صرفاً از باب «اسکات خصم» آن را به کار می‌برد. طبق نظریه وی، جمهوری اسلامی یعنی حاکمیت مطلقه عده معدودی از فقها و روحانیون تحت هر شرایطی. چنانچه پیروانشان اکثریت به دست آورند، بر اساس جمهوریت نظام خواهان اجرای منویات خود می‌شوند. هر زمان که رأی نیاورند، به اعتبار اسلامیت نظام خواهان تحمیل دیدگاه‌شان به جامعه می‌شوند. نزد آنان، «جمهوری اسلامی» یعنی اینکه در هر حال حرف اول و آخر را در کشور آنان باید بزنند. البته به علت آنکه در دنیایی زندگی می‌کنیم که در آن دموکراسی نظامی معقول و مقبول به شمار می‌رود، خود را ناچار می‌بینند که به قول خودشان جدلی سخن بگویند. بنابراین در ظاهر از دموکراسی دم می‌زنند ولی در باطن با همه مظاهر و موازین دموکراسی مانند مطبوعات آزاد، اجتماعات آزاد، احزاب آزاد، انتخابات آزاد و سبک زندگی آزاد می‌جنگند. اما نظریات متفکری ژرف‌اندیش و متعهد همچون استاد مطهری که لزوم آزادی بیان و ضرورت اعمال فهرستی طویل از حقوق و آزادی‌های دموکراتیک را از «دل اسلام» و حتی از «دل توحید» و اصل لا اله الاّ الله استخراج می‌کند و این قبیل آزادی‌های دموکراتیک را صراحتاً بخشی از «توحید اجتماعی» می‌داند،‌ نمی‌تواند با نظریات امثال آقایان مصباح و سایر تئوریسین‌های استبداد و دیکتاتوری مذهبی و در واقع «استالینیزم فقاهتی» قابل قیاس باشد.
البته درست می‌گویید که دموکراسی واقعی یعنی «حق تعیین سرنوشت» هر ملت توسط خود آن ملت و دقیق‌تر بگویم حق حاکمیت هر نسل بر مقدرات خود، آن گونه که خود تشخیص می‌دهد، حتی اگر تشخیصشان نادرست باشد. مگر باور ندارید که فقط ملت صاحبخانه است؟ اگر امیال اکثریت حاکم نشود، امیال اقلیت حاکم خواهد شد. راه سومی وجود ندارد. توجه داشته باشید که این اصل را از غرب و تمدن جدید نگرفته‌ایم. پیامبر بزرگوار ما منادی آن بود و امام علی (ع) آن را در عمل، چه در پذیرش خلافت خویش آن جا که به «حضور حاضر» اشاره می‌کند و چه در تداوم امامت خود آن‌جا که پس از اعتراض بخشی از لشکریانش حکمیت را ‌پذیرفت،‌ به رسمیت شناخت. روح پدربزرگوارتان شاد که می‌فرمود شیعه قبول کرده است که حتی معصوم (ع) نیز فقط با پذیرش عمومی می‌تواند زعامت و مسئولیت حکومت را بپذیرد، اما تاکنون نتوانسته است توجیه مناسبی برای اقدام پیشوای خود در پذیرش حکمیت در جنگ صفین ارائه کند. ایشان می‌نویسد دلیل آن‌که امیرمؤمنان (ع) درخواست خوارج را در پذیرش حکمیت قبول کرد، ترس از دست دادن جانش نبود، زیرا همین امام تقاضا و حتی تهدید بعدی آنان را مبنی بر توبه کردن از گناه پذیرش حکمیت به قیمت جنگ با خوارج و سرانجام شهادت به دست آنان نپذیرفت. ایشان می‌پرسید آیا علت آن نبود که آن امام معصوم نه تنها پذیرش خلافت را منوط به قبول عامه می‌دانست، بلکه همچنین مشروعیت تداوم امامت خویش را که امری منصوب و منصوص بود مشروط به اقبال عمومی‌ می‌خواند و بنابراین اصل حکمیت را درباره حکومت خویش خلاف شرع نمی‌دانست؟ به بیان روشن اگر اکثریت راضی نباشند،‌ حتی امام معصوم نیز نمی‌تواند به اعتبار بیعت اولیه مسلمانان آنان را به زور به اطاعت از خویش مجبور کند.
مگر استدلال سرور شهیدان جهان چنین نبود که اگر کوفیان از رأی خویش برگشته‌اند، اجازه دهید برگردم؟ روشن است که تمایل یا عدم تمایل اکثریت درباره حکومت معصومان از شخصیت و بزرگی آنان و درستی راهشان نمی‌کاهد. افزون بر آن در صورتی که با حضور معصوم، چنانچه مردم زعامت را در اختیار دیگری قرار دهند، خود ضرر خواهند کرد. ولی در هر حال حکومت بر مردم، حتی توسط معصوم و تداوم آن حق مردم است و جز به پذیرش اکثریت مجاز و مشروع نیست.
بر همین اساس معتقدم اگر زمانی اکثریت ایرانیان به هر دلیل جمهوری اسلامی را نخواهند، حتی اگر تشخیصشان غلط باشد، ما شرعاً و قانوناً چاره‌ای جز تمکین به تمایل اکثریت نداریم. این یعنی دموکراسی واقعی، حتی اگر امیال مردم حاکم شود. خداوند چنین حقی را در «حکومت مردم» پذیرفته است، اگرچه سعادت دنیوی و اخروی مردم را در گرو پذیرش پیام فرستادگان خویش و حاکمیت موحدان واقعی می‌داند. بالاتر از حکومت، قرآن کریم حق انتخاب دین را به رسمیت شناخته است، اگر چه اسلام را تنها دین حق می‌داند. قرآن کریم صراحت دارد که در پذیرش دین نه تنها اجبار و اکراهی نباید صورت گیرد، بلکه نمی‌تواند صورت گیرد. رهبر فقید انقلاب در تفسیر «لا اکراه فی‌الدین» می‌گفت معنای آیه مذکور این نیست که پذیرش را اجباری نکنید. چون این عبارت انشایی نیست، اخباری است. یعنی نمی‌‌توانید چنین کاری را با اجبار انجام دهید. وقتی درباره اصل دین چنین حکمی جاری باشد، درباره حکومت به نام دین، به طریق اولی مردم حرف اول و آخر را می‌زنند. هر چند اگر درست انتخاب نکنند، در هر دو جهان زیان خواهند دید. بر این اساس و در هر حال نفی رأی اکثریت با هر توجیهی، حتی دینی، نتیجه‌ای جز توجیه رأی اقلیت نخواهد داشت. اقلیتی که در تحلیل نهایی فقط با زور می‌تواند علائق و سلایق خود را اعمال و از منافع خود پاسداری کند. اسلام با چنین روشی به شدت مخالف است. اجرای احکام اسلامی نیز توجیه مناسبی برای حاکمیت اقلیت نیست و خریداری ندارد. به همین دلیل در بهار عربی، اکثریت معترضان نه حکومت آل سعود و نه حاکمیت طالبان را مدل مختار خود نمی‌خوانند، زیرا با حکومت استبدادی، اجرای احکام اسلامی سرانجام جز «صورت‌سازی و فریب و اغفال» نیست، همچنان که مطهری ژرف‌نگر می‌گفت. با توجه به مطالب فوق، اگر به اصلاح‌طلبان انتقاد می‌کردید که چرا به اندازه کافی به دموکراسی و آزادی توجه نکرده‌اند، قابل قبول بود. زیرا تنها با استقرار موازین دموکراسی و‌آزادی است که می‌توان به آینده میهن امیدوار بود.
با احترام
سیدمصطفی تاجزاده
مرداد 90

ملاقات مهدوی کیا و دایی از نکات جالب اردوی دیشب دو تیم داماش و راه آهن در رشت بود.
دیشب در حالی که دایی از کنفرانس مطبوعاتی باز گشته بود.برای صرف شام راهی هتل شد.و در آنجا با مهدوی کیا مواجه شد.مهدوی کیا به سمت وی آمد و همدیگر را در آغوش گرفتند.و چند دقیقه ای را با هم گذراندند.این دیدار گرم می تواند.جواب محکمی برای خبرنگاران حاشیه سازی باشد که مدام در پی اختلاف افکنی بین دایی و دیگر ستاره های فوتبال ما هستند.

Friday, September 23, 2011

استقبال غیرمنتظره مردم از آنجلینا خیابانی را بند آورد

بازیگر ۳۶ ساله آمریکایی روز یکشنبه در لندن به محل کار ریدلی اسکات فیلمساز بریتانیایی و کارگردان فیلم «گلادیاتور» رفت.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از سان، آنجلینا جولی هنگام خروج از دفتر اسکات در محله سوهو با استقبال غیرمنتظره مردم، خبرنگاران و عکاسان روبه‌رو شد.
جولی متنی شبیه فیلمنامه در دست داشت که نشان می‌دهد احتمالا قرار است در فیلم جدید اسکات این بازیگر برنده اسکار برابر با فهرست نشریه فوربس با ۳۰ میلیون دلار پردرآمدترین بازیگر زن هالیوود در سال گذشته بوده است.
جولی این روزها روی اولین فیلم خود در مقام کارگردان کار می‌کند که «در سرزمین خون و عسل» نام دارد و داستان آن در پس‌زمینه جنگ داخلی در منطقه بالکان روی می‌دهد.

Thursday, September 22, 2011

Wednesday, September 21, 2011

عاشقان کاشانی و مایلی کهن برای بازگشت آنها اینگونه دعا می کنند

آخرین وصیت پیامبر: از حاکم بی‌رحم و زورگو برحذر باشید

:حاکمان مسلمان با چه شیوه ای باید حکومت نمایند تا راه و رسم جاهلیت قریش دگربار به جامعه اسلامی باز نگردد، مردم گرفتار جهل و جور حاکمان نشوند و کسانی به نام اسلام و به عنوان خلیفه پیامبر و یا امیرالمومنین بساط سلطه و سیطره بر مردم نگسترانند. این از دغدغه های مهم پیامبر اسلام در واپسین لحظات عمر شریفشان بود
بر اساس روایت امام صادق (ع) (اصول کافی، ج۲، ص ۳۴۸) آخرین سخنرانی پیامبر(ص) در مسجد، در حضور مهاجرین و انصار راجع به چگونه حکومت کردن والیان پس از خود بود. یعنی در آخرین نطق پیامبر(ص) سخن بر سر مسایل فرعی یا کلامی، امثال جبر و اختیار، حدوث و قدم قرآن نبود و سخن بر سر این نیست که چه کسی حکومت کند؛ چرا که بر اساس پاره ای از روایات، و در اعتقاد شیعه این مسئله را بارها در پیش متذکر شده بود.
اما آن چه اهمیت آن بیشتر می نمود این که حاکمان مسلمان با چه شیوه ای باید حکومت نمایند تا راه و رسم جاهلیت قریش دگربار به جامعه اسلامی باز نگردد، مردم گرفتار جهل و جور حاکمان نشوند و کسانی به نام اسلام و به عنوان خلیفه پیامبر و یا امیرالمومنین بساط سلطه و سیطره بر مردم نگسترانند. این از دغدغه های مهم پیامبر اسلام در واپسین لحظات عمر شریفشان بود. رسول اکرم داستان احبار و رهبان در ادیان یهودیت و مسیحیت نیک می دانست که چگونه آنان به نام دین، آدمیان را اسیر و بی اراده ساختندوبندگی خدا را به بندگی قدرت برگرداندند و در نهایت دین خداوند را به نفع طبقه حاکم به تحریف بردند. در هر صورت هنگامی که پیامبر(ص) داستان مرگش برایش حتمی گشت ودر]تش تب می سوخت، لحظاتی احساس آرامش کرد وفرمود: مهاجر و انصار با سلاح برای نماز جمع شوند. مردم در مسجد گرد هم آمدند و حضرت بر فراز منبر قرار گرفت و سخن خود را چنین آغاز کرد: «اذکرالله الوالی من بعدی علی امتی؛ خدا را به یاد آن کس می آورم که پس از من والی مسلمین است»، «الایرحم علی جماعة المسلمین؛ این که –برای حفظ قدرت- بر ملت رحم نیاورد. – و غضبش را بررحمتش چیره سازد. – برای جلوگیری از این بی رحمی می فرماید: « فاجل کبیرهم و رحم ضعیفهم؛ حاکم مسلمین باید بر بزرگان و سالخوردگان حرمت گذارد».- در جامعه برای آنان نگاه و حقوق ویژه منظور بدارد- و نسبت به ناتوانان و درماندگان و کسانی که ضعف فکری و مالی دارند شفقت و مهربانی بورزد. «و وقر عالمهم و لم یضر بهم فیذلهم؛ دانشمندان و خردمندان را مورد کرامت و وقار قرار دهد». – به گونه ای نباشد که به فرموده امام علی(ع): عالمان دهان بسته و جاهلان بر فراز نشسته باشند.

Tuesday, September 20, 2011

پس از استعفای کاشانی .حضور احتمالی پروین و هدایتی در هییت مدیره پرسپولیس

اینجانب صبح خبری مبنی بر رفتن کاشانی از باشگاه را در سایت گذاشتم که متاسفانه مود بی مهری بعضی از دوستان قرار گرفت . ومتهم به دروغ گویی شدم.اما خدا رو شکر که با گذر زمان حقیقت ماجرا آشکار شد.در همین راستا و طبق آخرین اخبار رسیده حضور علی پروین و حسین هدایتی در هییت مدیره پرسپولیس تایید شده ولیست نهایی آن تا ساعاتی دیگر و پس تایید نهایی اعلام خواهد شد.

Monday, September 19, 2011

خبر فوری حبیب کاشانی از سمتش بر کنار شد.

بنابر آخرین اخبار رسیده از وزارت ورزش حبیب کاشانی که با کمترین تجربه ورزشی به سرپرستی یکی از پر طرفدارترین باشگاه‌های ورزشی آسیا، منصوب شد و تا یک قدمی تکیه بر وزارت رسید، پس از واگذاری بازی سنتی به حریف آبی‌پوش، باید از این باشگاه خداحافظی کند.
این گزارش حاکی است علی سعیدلو به زودی بر مسند ریاست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس تهران تکیه خواهد زد

Sunday, September 18, 2011

هجوم هواداران پرسپولیس به صفحه فیسوک مصطفی دنیزلی


هواداران پرسپولیس در فیسبوک از مصطفی دنیزلی سرمربی سابق این تیم خواسته اند تا به ایران بیاید و هدایت این تیم سرخپوش را برعهده بگیرد.
آنها که خاطرات خوبی با این مربی ترکیه ای دارند در این سایت اجتماعی از دنیزلی خواسته اند تا دوباره هدایت پرسپولیس را در دست بگیرد و یک بار دیگر این خاطرات را برای آنها رقم بزند.
نتایج ضعیفی که پرسپولیس گرفته وباخت در پی در پی سه داربی هواداران را برآن داشته تا با کامنت گذاشتن در صفحه این مربی چنین درخواستی را از او داشته باشند.
پرسپولیس در زمانی که دنیزلی سرمربی این تیم بود هرچند به مقامی بهتر از سومی نرسید اما بازی های خوبی انجام میداد که هواداران را راضی نگه داشته بود.

فراخوان اعتراضی هواداران پرسپولیس

Saturday, September 17, 2011

دايي: از شكست پرسپوليس ناراحت شدم

علی دایی در مورد شکست پرسپولیس در دربی اظهار داشت: در شرایط فعلی ترجیح می دهم که در خصوص این باخت حرفی نزنم. اگر در روزهای بعدی لازم باشد در این مورد حرف هایم را خواهم گفت.
دایی ادامه داد: از شکست پرسپولیس ناراحت شدم. می دانم که هواداران این تیم هم ناراحت و غمگین هستند بنابراین ترجیح می دهم در این شرایط حرفی نزم.
سرمربی راه‌آهن تاکید کرد: حرف زدن من قطعا از ناراحتی هواداران کم نمی کند و دردی هم از پرسپولیس دوا نمی شود.

استقلال 2 منتخب احمدی نژاد 0

احساسات میلیون ها هوادار بازیچه دست یاران احمدی نژاد..بدون توضیح اضافی

Friday, September 9, 2011

ترین های ایرانی در رکورد های فوتبال

علی دایی با ۱۰۹ گل زده ملی، برترین گلزن جهان است و کریم باقری، دیگر بازیکن ایرانی با پنجاه گل زده در رده ۳۲ برترین گلزنان جهان قرار دارد و از این حیث، بالاتر از بابی چارلتون، بازیکن افسانه ای و اسبق انگلیس است. همچنین علی کریمی با ۱۱۷ بازی ملی، بیشتر از آیالای آرژانتینی، دیوید بکهام انگلیسی و پوپسکوی رومانیایی بازی کرده؛ افزون بر این که جواد نکونام با ۱۱۴ بازی اندازه آندره استیونسن بازی ملی دارد.
در عرصه جهانی فوتبال، پنج بازیکن ایران دارای جایگاه مناسبی هستند و در سطح دنیا عرض اندام می‌کنند. علی دایی با ۱۰۹ گل زده ملی، برترین گلزن جهان است و کریم باقری، دیگر بازیکن ایرانی با ۵۰ گل زده در رده ۳۲ برترین گلزنان جهان قرار دارد و از این حیث، بالاتر از بابی چارلتون، بازیکن افسانه ای و اسبق انگلیس است. همچنین علی کریمی ‌با ۱۱۷ بازی ملی، بیشتر از آیالای آرژانتینی، دیوید بکهام انگلیسی و پوپسکوی رومانیایی بازی کرده است. در ضمن جواد نکونام با ۱۱۴ بازی، اندازه آندره استیونسن بازی کرده و مهدی مهدوی کیا هم با ۱۱۱ بازی ملی، هم اندازه با کارلوس والدراما بازی ملی دارد.
البته در مورد یک گل دایی و چهار گل جواد نکونام، اختلاف نظر وجود دارد، چون برخی از دیدارهای انجام شده تیم ملی از نظر فیفا دیدار رسمی‌ نبوده و یا تیم ملی حریف از بازیکنان اصلی خود استفاده نکرده است.
هم‌اکنون خالد محمد الدعایه با ۱۷۸ بازی ملی در این عرصه پیشتاز است. کلودیوسوآرز مکزیکی هم، همین تعداد بازی را دارد. علی دایی با انجام ۱۴۹ بازی ملی، در رده دوازدهم این عرصه و چهارم آسیا قرار دارد.
۱ ـ محمد الدعایه ۱۷۸ عربستان ۲۰۰۶ ۹۳
۲ ـ‌ کلودیو سوارز ۱۷۸ مکزیک ۲۰۰۶ ۹۲
۳ ـ‌ احمد حسن ۱۷۵ مصر ۲۰۱۰ ۹۶
۴ ـ‌ حسام حسن ۱۶۹ مصر ۲۰۰۶ ۸۵
در جمع آسیایی‌ها، ادعایه با ۱۷۸، عدنیان طالیانی اماراتی با ۱۶۴ و سامی‌ الجابر عربستانی اول تا سوم هستند و علی دایی در رتبه چهارم قرار گرفته است.
علی کریمی‌ هشتاد و سومین گلزن دنیا
با گلی که علی کریمی‌ در آخرین بازی‌های تیم ملی فوتبال کشورمان به ثمر رساند، تعداد گل‌های ملی او به ۳۷ گل رسید. حالا علی کریمی در رتبه هشتاد و سوم بهترین گلزن‌های فوتبال دنیا در سطح بین المللی قرار دارد. در این فهرست علی دایی همچنان با به ثمر رساندن ۱۰۹ گل در رتبه اول قرار دارد و فرانس پوشکاش با به ثمر رساندن ۸۴ گل دوم است. پله، ستاره بزرگ فوتبال دنیا با به ثمر رساندن ۷۷ گل در رده سوم قرار دارد.
از ایران به جز علی دایی که اول است، کریم باقری با پنجاه گل در رتبه سی و دوم قرار دارد و علی کریمی‌ با ۳۷ گل هشتاد و سوم است، در جمع آسیایی‌ها بشار عبدالله، مهاجم سابق تیم ملی کویت با زدن ۷۵ گل در رده چهارم بهترین گلزنان فوتبال دنیا قرار دارد و ماجد عبدالله مهاجم سابق تیم ملی عربستان هم با زدن ۶۷ گل در رده نهم ایستاده است.
۱ ـ علی دایی ۱۰۹ ایران
۲ ـ‌ فرانس پوشکاش ۸۴ مجارستان
۳ ـ‌ پله ۷۷ برزیل
۴ ـ‌ بشار عبدالله ۷۵ کویت
۸ ـ گرد مولر ۶۹ آلمان
۹ ـ ماجد عبدالله ۶۷ عربستان
۳۲ کریم باقری ۵۰ ایران
۸۳ علی کریمی‌۳۷ ایران
اولین کویتی فوتبال ایران
ولید علی بازیکن جدید استقلال، نخستین بازیکن کویتی است که در فوتبال ایران حاضر می‌شود. جالب است بدانید که نخستین بازیکن ایرانی که به لیگ کویت رفت، در سال ۱۳۵۱ و مهدی عسکرخانی بود. دروازه‌بان تیم‌های جوانان و پرسپولیس در این سال به کویت رفت و پیراهن تیم فوتبال باشگاه الصالحیه کویت را بر تن کرد.
پس از ۳۹ سال، کویت در مسیر حرکتی فوتبال ایران قرار گرفته است!

تجاوز گروهی به یک زن در پراید

متهمان من را به عنوان مسافر سوار یک پراید کردند و قصد تجاوز داشتند که من مقاومت کردم. یکی از آنها با چاقو ضربه‌ای به گردنم زد و بعد که بی‌حال شدم هر چهار نفر مرا مورد آزار قرار دادند.
شرق: دیوان عالی‌کشور، حکم اعدام چهار مرد را که به تعرض به پنج زن و قتل یکی از آنها متهم شده‌اند، نقض کرد.
پلیس آخرین روزهای سال ۸۸ در جریان وجود چنین باندی قرار گرفت. در آن روز زنی زخمی و نیمه‌عریان توسط یک راننده آژانس به یکی از کلانتری‌های منطقه پاکدشت برده شد.
این زن که به شدت بدحال بود در همان وضعیت به ماموران گفت: راننده آژانس مرد خوبی است و به او کمک کرده و کسانی که او را زخمی کرده و مورد آزار قرار داده‌اند افراد دیگری هستند.
زن جوان مشخصات چهارمردی را که با یک پراید او را ربوده و مورد آزار قرار داده‌بود به پلیس داد و گفت: «متهمان من را به عنوان مسافر سوار یک پراید کردند و قصد تجاوز داشتند که من مقاومت کردم. یکی از آنها با چاقو ضربه‌ای به گردنم زد و بعد که بی‌حال شدم هر چهار نفر مرا مورد آزار قرار دادند. در راه، سه نفر پیاده شدند و راننده پراید که قرار بود من را به بیمارستان برساند در بیابان روی چادر ماشین من را مورد آزار قرار داد و بعد همان‌جا رهایم کرد. کشان‌کشان خودم را کنار جاده رساندم و راننده آژانسی که داشت از آنجا رد می‌شد به من کمک کرد و من را به کلانتری رساند.»
این زن پس از انتقال به بیمارستان به علت شدت خونریزی و جراحات وارده جانش را از دست داد. پلیس با توجه به مشخصاتی که از طریق مقتول به دست آورده ‌بود، تحقیقات خود را آغاز کرد و موفق شد متهمان را یکی پس از دیگری شناسایی کند.
متهمان که اکبر، سیاوش، محمود و علی نام دارند بعد از بازداشت، اعتراف کردند پنج زن را مورد آزار جنسی قرار داده‌اند. اکبر، متهم ردیف اول این پرونده در جریان باز‌جویی‌ها گفت: من و دوستانم مدتی بود که زنان را به عنوان مسافر سوار ماشین می‌کردیم و در راه اموال آنها را می‌دزدیدیم و آنان را مورد آزار قرار می‌دادیم. در آخرین مورد، زنی را سوار ماشین کردیم و وقتی خواستیم او را مورد آزار قرار دهیم مقاومت کرد. او فریاد می‌زد و سعی داشت توجه رانندگان عبوری را جلب کند. سیاوش راننده بود. او به من گفت این زن را ساکت کن وگرنه کار دست‌مان می‌دهد.
من هم از جیبم چاقو در‌آوردم و یک ضربه به گردنش زدم. مقصودم این نبود که بکشمش. متهم ادامه‌ داد: ما زن جوان را مورد آزار قرار دادیم. او مقاومت نکرد چون زخمی شده‌بود. من به سیاوش گفتم بهتر است به سمت یک بیمارستان برویم چون ممکن است این زن بمیرد و یک قتل هم گردن‌مان بیفتد. سیاوش گفت: شما پیاده شوید من خودم او را می‌برم. ما پیاده شدیم و بعد از آن از سرنوشت زن جوان خبری نداشتیم.
وقتی سیاوش مورد بازجویی قرار گرفت، اعتراف کرد، بعد از پیاده کردن دوستانش زن جوان را یک‌بار مورد آزار قرار داده‌است. او گفت: چادر ماشین را در بیابان پهن کردم و زن جوان را مورد آزار قرار دادم. او زخمی بود و نمی‌توانست مقاومت کند. بعد هم همانجا رهایش کردم، فکر نمی‌کردم بتواند زنده بماند و از پلیس کمک بگیرد. ماموران پلیس حین بازجویی‌ از متهمان، چهار زن دیگری را که از سوی این باند مورد آزار قرار گرفته‌ بودند، شناسایی کردند و با تکمیل تحقیقات پرونده به دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.
متهمان سال گذشته در شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران به ریاست نورالله عزیزمحمدی تحت محاکمه قرار گرفتند و هر چهار نفر به رابطه با پنج زن اعتراف کردند البته مدعی شدند این زنان در برابر آنها مقاومت نکردند. اکبر همچنین قتل آخرین طعمه‌اش را نیز گردن گرفت. این ادعاها در حالی مطرح شد که شاکیان مدعی بودند تا جایی که توانستند، مقاومت کردند. در نهایت هیات قضات وارد شور شدند و هر یک از متهمان را به جرم تجاوز به عنف و آدم‌ربایی به ۱۰‌سال حبس و یک‌بار اعدام محکوم کردند و اکبر نیز به دلیل قتل زن جوان علاوه بر اعدام به یک‌بار قصاص محکوم شد.
رای صادره از سوی متهمان مورد اعتراض قرار گرفت در این میان خانواده متهمان تلاش زیادی برای جلب رضایت شاکیان انجام دادند و موفق شدند رضایت همه آنها را بگیرند. با توجه به این رضایت‌ها هیات قضات شعبه ۳۲ دیوان عالی کشور پرونده را مورد بررسی قرار دادند و رای صادره را به خاطر دو ایراد نقض کردند.
در نظریه دیوان‌عالی آمده ‌است اولا نوع آزار جنسی پنج زن باید یک‌بار دیگر مورد بررسی قرار گیرد و دوم اینکه درباره دسترس بودن همسران این متهمان در زمان وقوع جرایم نیز باید تحقیق شود. به این ترتیب پرونده دیروز برای برطرف شدن نواقص به شعبه ۷۱ دادگاه کیفری استان تهران برگشت و هیات قضات موظف شدند نظر دیوان‌عالی کشور را مورد بررسی قرار دهند.

Tuesday, September 6, 2011

این است شکوه آذربایجان....

تصاویری جدید از تظاهرات صدها هزار نفری مردمی در تبریز در اعتراض به وضعیت دریاچه ارومیه
http://www.youtube.com/watch?v=01w5DHkyTpY

آقای مایلی کهن لطف می کنید افتخاراتتان را برای ما بازگو کنید ؟

محمد مایلی کهن که رابطه ی وی با نهاد قدرت کاملا" عیان است .در مصاحبه های مختلف خود افراد بسیار زیادی را مورد حجمه انتقادات خود قرار داده و نکته جالب این که هیچ بر خوردی با وی نمی شود.که البته با توجه به حمایت ایشان از نهاد قدرت خاص که تمام مردم هم می دانند .برخورد نکردن با صحبت های توهین آمیز ایشان امری کاملا" طبیعی به نظر می رسد.اما سوالی که در ذهن هواداران فوتبال به وجود می آید این است که آقای مایلی کهن شما کجای این فوتبال بودی ؟ و شما برای این فوتبال چه کردی؟ما مثل شما تهمت نمی زنیم و مواردی که پیدا و پنهان است را بر زبان نمی آوریم .اما شماکه ادعا داری تمام ایران ناپاک و باند بازند و فقط شما ونهاد خاص محبوبتان تمیز و سالم هستید .چه کاری برای فوتبال کشورمان کردید ؟بله آقای مایلی اگر علی دایی سیاسی بود.هیچ گاه شب فردای بازی با عربستان از نهاد ریاست جمهوری نامه بر کناری ایشان نمی آمد.هیچ گاه بعد از 2قهرمانی پیاپی با پرسپولیس از این تیم برکنار نمی شد.و اگر سیاسی بود شاید تا الان مثل همشهری اش آقای رضازاده رییس فدراسون شده بود.شما بخوبی میدانی که در آن بالا بالا ها چه می گذرد .اما دوست داری بگویی که خیلی شجاعی .اما نیستی .شما همیشه به خاطر منافعت همه چیز را فروختی .برای مثال شماچطور سرمربی سایپا شدی ؟یا آدمی مثل حبیب کاشانی را بهترین مدیر ورزشی تاریخ فوتبال ایران می دانی.و بعد مدیر فنی این تیم می شوی وپس از چند هفته وقتی با نتایج ضعیف پرسپولیس مواجه می شوی .برای اینکه سرمربی پرسپولیس شوی از این تیم میروی.اما از شانس بدت پرسپولیس در همان هفته ای که شما میروی باز خودش را می برد.اما آقای مایلی شاید برای شما که همیشه با بنده های خدا لابی میکنی لابی با خدا تمسخر آمیز باشد اما این را بدان که اگر کسی با مکر و فریب پیش برود تحت هر شرایطی بلاخره چهره واقعی اش برای مردم رو خواهد شد وکسی که توکلش به خدا باشد نیز همیشه در پایان سر بلند و پیروز خواهد ماند. آقای مایلی کهن به جای حسادت به دایی کمی بنشین و فکر کن .که به جای اینکه هفته ایی یک بار انواع و اقسام توهین هارا به وی نسبت دهی .ببین که دایی چه افتخاراتی نصیب فوتبال ما کرده . وکجای فوتبال ماست.و علیت محبوبیتش چیست ؟ چرا در اکثر ورزشگا ها تشویق می شود.در مورد افتخارات دایی صحبت نمیکنم .اما به نظر من رعایت انصاف و عدالت پسندیده تری کار در عالم است.که شما به خاطر منافعت از آن چشم پوشی میکنی.اما مردم به دلیل بی طرف بودنشان همیشه عادلند.و به خوبی می دانند که اگر دایی سیاسی بود الان حداقل رییس فدراسون بود .یا دست کم سرمبی پرسپولیس باقی میماند. در در پایان به قول سلطان فوتبال ایران علی دایی برای تمام بیماران روانی دعا میکنیم که هرچه زودتر شفا پیدا کنند .

Sunday, September 4, 2011

چند نکته جالب در مورد مغز:کارهایی که سلول های مغز شما را کم میکند

عادت هائی که سبب از بین رفتن سلول های مغز می شوند
۱٫ نخوردن صبحانه
۲ . پرخوری
۳٫ سیگار کشیدن
۴٫ خوردن قند و شکر زیاد
۵٫ آلودگی هوا……
۶ . کم خوابی
۷٫ خوابیدن در حالتی که روی سر پوشیده باشد (مانند کشیدن پتو روی سر یا صورت) که باعث افزایش کربن و کمبود اکسیژن برای تنفس میشود
۸٫ کار کشیدن از مغز در دوره بیماری
۹٫ کمبود فکرهای سازنده در مورد آینده
۱۰٫ کم حرفی یا سکوت دایمی،
صحبت کردن از روی مطالعه (و نه پرحرفی های بیهوده) ،انتقال خرد و دانش و آگاهی به دیگران باعث افزایش کارایی مغز میشود.
علل اصلی از بین برنده کبد
۱٫ دیر خوابی  و دیر بیدار شدن بیش از حد
۲٫ ادرار نکردن پس از بیدار شدن
۳٫ پر خوری
۴٫ نخوردن صبحانه
۵٫ مصرف بی حد دارو
۶٫ مصرف مواد نگهدارنده، افزودنی ها، رنگ های خوراکی و شیرین کننده های صنعتی
۷٫ مصرف روغن
۸٫ مصرف غذاهای نپخته یا سرخ کردنی های بیات
پنج غذای اصلی ایجاد کننده سرطان
۱٫هات داگ
۲٫ گوشت های فرآوری شده
۳٫ دونات .
۴٫ سیب زمینی سرخ کرده
۵٫ چیپس، کراکر و و خوردن شیرینی جات بیش از حد

رونالدو: مسي بهترين بازيكن دنيا است

به نقل از آس اسپانيا، کريستيانو رونالدو در واکنش به سوالات متعدد خبرنگاران طي چند روز گذشته به خاطر انتخاب مسي به عنوان بهترين بازيکن اروپا از سوي يوفا گفت: شک ندارم که مسي نه تنها بهتر از من بلکه بهترين بازيکن جهان است.
وي افزود: تشابهات زيادي بين من و مسي وجود دارد به عنوان مثال هر دوي ما تکنيکي هستيم و هر دو در باشگاه‌هاي بزرگ و پر هواداري بازي مي‌کنيم و مربيان بزرگي هم داريم، اما من هرگز توانايي پوشاندن حقيقت را ندارم و مشخص است که مسي از من بهتر بوده و بهترين بازيکن جهان است.

Friday, August 26, 2011

عکس های یادگاری حمید استیلی با لامبورگینی سفید







این عکس ها متعلق به زمانی است که استیلی به همراه تیم شاهین به اردوی دوبی رفته بود.